Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 lut 2009, 16:08

ejustysia, już mi troszke lepiej bo ból piersi wrócił. No i dziękuje zawsze jak ktoś już "doświadczony" powie coś co troszke uspokaja!!
kobieta do ok 6 miesiąca ciąży glupieje ze strachu wszystko
ja naprawde głupieje :ico_sorki: ale mam nadzieje że nie do końca :ico_brawa_01: i musze sobie wytłumaczyć żeby spokojnie do wszystkiego podchodzić. Już za tydzień mam wizyte u gina i mam nadzieje że chociaż troszeczke mnie uspokoi. Bo ja warjuje na samą myśl że.... lepiej nie powiem :ico_nienie:

Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

27 lut 2009, 16:09

witam kochane

nie było mnie wczoraj , bo miałam tyle pracy ,ze jak wczoraj zaczełam , to dopiero 15 minut temu skonczyłam :ico_noniewiem:
a wczoraj musiałam jeszcze pojechać z córcia do ortodonty i od 15 do 19 byłam poza zasiegiem kompa , a jak zajechała do domku to okazało sie że jest zlot rodzinny bo młodsza siostra do domku zawitala na dzionek i posiedziałyśmy do 23 :ico_oczko:

a dzis własnie znowu mnie boli jajnik , ale to jak , nie wiem czy to normalne , wogóle mnie nie boli dół brzucha jak przy pierwszej ciaży , tylko ten prawy jajnik , chyba nie doczekam się do tej wizyty lekarskiej do 12 marca, albo juz sobie tak w glowie uroje ,że zwariuje :ico_wstydzioch:

no dobra popisałam troszke i spadam , dalej do robotki , ale juz będę zagladała , bo robota pozostała nie zajac i nie ucieknie :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-02-27, 15:10 ]
magduś81, hi hi w jednej chwili to samo pisałyśmy , to jak zwariujemy to razem :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 lut 2009, 16:13

wiolaw, dobrze że razem będziemy zwarjowane mamuśki maluteńkich istotek!!!
Ja chyba naprawde osiwieje!!! A dzisiaj to musze koniecznie gdzieś pójść żeby nie myśleć o tym wszytskim!!!

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lut 2009, 16:27

magdus poczekaj jeszcze troche tak Wam zaczna hormony szaleć, że nawet ak obaczycie krem na odparzenia dla niemowląt to bedziecie plakać :-D ze szczęścia oczywiście a potem bedziecie juz plakac i same nie bedziecie wiedzialy dlaczego, a potem bedziecie plakac bo edziecie miec zlych mężów bo wrócą 3 minuty później z pracy ,a potem bedziecie czuc sie grube to tez bedziecie plakac i ogólnie duzo plknia bez przyczyny hiii
a nerwy i strach to tez od Was nie bedzie zalezny tylko od hormonów

a jeszcze tak jak brzucha nie bedzie widac a ktos wam nie ustapi miejsca w autobusie to tez sie zdenerwujecie hahahah ciąża to fajna jest, a kobitki w ciąży niezastąpione jajcary hahahah

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 lut 2009, 16:45

jeszcze troche tak Wam zaczna hormony szaleć
a kiedy takie największe stężenie się pojawia?? Słuszałam że koło 10 tc ciekawa jestem. Bo ja już czuje że mnie nerwy biorą bez powodu. hihi

Awatar użytkownika
wiolaw

27 lut 2009, 16:46

ejustysia, oj zgadzam się z karzdym twoim slowem :ico_oczko:

a teraz ja juz spadam do domku i nie wiem czy bedzie mi się chciało kompa odpalic , bo jak zbliza sie 16 to mnie tak głowa boli i tak juz jest od poniedziałku :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lut 2009, 17:18

magduś ja Ci tak nie odpowiem bo mnie to caly czas męczylo i nie pamietam czy byl punkt kulminacyjny - wiem, że już dluższy czas nie placze , no cyba, że wyobraze sobie jak pierwszy raz widze Wiktorka no to lży same sie cisną. Wiem, że ja do momentu kiedy nie zaczęlam czuc malego przynajmniej 10 razy dziennie to wariowalam ze strachu, no a plakalam tez ciagle sama ne wiem czemu , biedny mój mąż też nie wiedzial :-D bardzo przejmujący jest ból u dolu brzucha przeważnie tak troszke w bok, ale różnie bywa- to wywolywalo straszną panike, no ale to tylko naciągające sie więzadla i kazda kobieta to ma :) do konca października, albo i dalej to ciągle zmęczona bylam sil zero ledwo z lóżka wstawalam, wczesniej leczylam sie na ezsenność czasem o 5 rano dopiero usypilam i o 8 juz na nogach no a jak juz w ciąze zaszlam to godzina 19-20 juz mnie nie bylo i twardy sen do rana :) no i teraz jak malego czuje 24 h na dobe bo sie tak przepycha iedactwo od tej ciasnej kawalerki :) to nic sie o niego nie boje tym bardziej, że nawet jesli poród sie by zacząl to juz maly bedzie żyl i bedzie zdrowy, energii teraz mam pelno, góry bym przenosila, ale jak sie nawet do lazienki wybieram to mam zadyszke :-D oólnie czas Wam strasznie szybko minie, ja to sie ciągle czuje jakby nasz wontek to byl jeden z ostatnich a to uz tylko marcówki zostaly i już bede miala malego przy sobie. nawet nie wiem jak i kiedy to wszystko zlecialo.

Awatar użytkownika
Sabcia

27 lut 2009, 17:55

Witam
Tak jak pisalam jestem o 16 ale zapomnialam ze u mnie godzonka do tylu hihihhi ide poczytac co napisalyscie, ale jestem padnieta na maksa zaraz chyba sie poloze

[ Dodano: 2009-02-27, 17:15 ]
Doczytalam was ale widze ze nikogo nie ma to ide spac bo ledwo chodze ...papatki bede wieczorkiem a jutro od ranka tylko dla was

asika82
4000 - letni staruszek

27 lut 2009, 21:40

Witam i ja!
Strasznie zmęczona, znowu :ico_zly: Antonek nadal chory, spać biedny nie bardzo moze a ja za to przespałabym pół dnia.

Wiola mnie tez bardzo jajnik boli, też prawy :ico_oczko: Brzuch za to nie boli nic a nic to samo piersi. Gdyby nie zmęczenie i kłucie jajnika i mdłości od czasu do czasu to wcale nie pamietałabym,ze fasoleczka jest we mnie.

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 lut 2009, 22:39

Witam na forum, dzis odebrałam wyniki krwi :) jestem w ciąży :ico_brawa_01: korzystałam z kalkulatora i wyszedł mi termin 30 pazdziernika :)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”