tylko że nawet jak młodzi, czyli nasze dzieci będą chciały pracować to czy będa miały gdzie?? jUż dziś jest problem z praca i jest ogromne bezrobocie a co to będzie za kilkanaście lat jak polityka kraju sie nie zmieni moim zdaniem zabierają się do tego od nonono strony i zamiast najpierw zadbac o mlode matki i małe dzieci, żeby młodzi rodzice chcieli mieć dzieci to oni te dzieci co już są posyłają wcześniej do szkoły ja tam tez tego sobie nie wyobrażam.dokldanie,bo im wyszlo w statystykach,ze nie bedzie komu na nasze emerytury pracowac
hehe i to nazywa się konsekwencja w działaniu - żartuję oczywiściemoje dziecko nie chcialo isc do przedszkola dzis No i zostal w domu
Moja nie chce od 3 dni chodzić... Wszystko jest fajnie rano, wyszykuje się, jest zadowolona,a jak tylko otworzę drzwi do sali to jest płacz okropny i nie chce puścić mojej nogi i płacze,że nie chce zostawać, tylko iść ze mną...moje dziecko nie chcialo isc do przedszkola dzis
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości