Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!

10 sty 2012, 11:01

Witam z rana .. młody dalej goraczkuje rano 28.2 po dawce nurofenu forte spadlo po godiznie do 37.5 dostal 10 ml panadolu i cisza ..ehh jak do jutra nie przestanie goraczkowac idziemy znowu do lekarza..... do tego cala noc szybko oddycha czytałam w necie ze przy zapaleniu oskrzeli tak jest szybki i płytki oddech , ale tylko w nocy... :ico_olaboga:

Dziś na 18 jadę na msze za Tatusia [*] 3 miną miesiąc od jego śmierci... ale ten czas zasuwa.. :ico_szoking:

Gusia to nie wesoło macie :/ trzymam kciuki !!
Asiab extra mebelki
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 sty 2012, 11:02

On ma zerowe libido :ico_placzek: Zdziwi sie kiedys jak znajde sobie kogos na boku, oj zdziwi....
:ico_haha_01: przepraszam , ale mnie rozśmieszyłaś... :ico_pocieszyciel: biedulka :588:

wy to tak specjalnie jak ja pracuje to duzo piszecie co?
abyś miała poźniej co czytać :-D
ie musze pisac ze poduszka wygladala masakrycznie nie?
:ico_szoking:
przez 2 m-ce robi sie zupelnie inne dziecko.
to chociaż wiesz w czym problem i kto ma na nią az taki negatywny wpływ...

Awatar użytkownika
Sylwia

10 sty 2012, 11:05

Sajurka Gratuluję córeczki !!! jednak i dziewczynek na wiosnę bedzie troszkę wiecej :) niz sie zapowiadało...
ja to nie dowiezam wciaz :) nakupowalam ostatnio z ciocia w ciuchu multum rozowych ubranek..a jakie boskie :) mmmm... ale zostaly na wsi u cioci :) ma je wyprac wyprasowac..zaplacila 51 zl za 25 par ciuszkow ... bo byl akurat 50 % i to prawie same noweczki.. moze raz zakladane.. niektore to z metkami :) :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

10 sty 2012, 11:11

dzwoneczek82, mój mały też chyba tak ułożony bo z prawej strony Go czuję cały czas.

Mój K. na wiosnę właśnie w pracy ma luz, w maju i czerwcu pracuje po 4 dni w tygodniu a w lipcu przestój 3 tygodnie chyba, najgorsza jest jesień i zima - wtedy nawet soboty chodzi i to po 10 h. Ale ja i tak nie chcę żeby jakoś szczególnie zostawał w domu, wiadomo kilka dni (2-3) po moim przyjściu do domu a później niech zmyka do pracy, najwyżej zamieni się tak, żeby przez pierwsze tygodnie chodził na pierwszą zmianę więc po 14 będzie już w domku.

mama_zuzi1980, ja koło 20 tygodnia też miewałam takie niespodzianki, że w nocy miałam krwawienia z nosa, teraz się zdarzają ale tylko w dzień i to tylko po dużym wysiłku.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 sty 2012, 11:24

witam :ico_ciezarowka:

dziewczyny ja wlasnie wyjatkowo w tej ciazy tez nie moge witamin,bo mdli mnie i wymiotuje :ico_zly:

sajurka - gratuluje coreczki :ico_brawa_01:
no powiem ze troszke to staje sie bolesne...
- moj ma jeszcze sporo miejsca jednak czuc go juz bardzo wyraznie,wiec nie boli jeszcze - tylko jest przyjemne :ico_oczko:
jak ja pracuje to duzo piszecie co?
- to w trosce o Ciebie,zebys miala co czytac przy kawce :-D
tylko tam mnie glowa boli :ico_olaboga:
- a co to za oddzial?
On ma zerowe libido :ico_placzek:
- facet :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: szok :ico_olaboga:
Ja na libido nie narzekam,na poczatku ciazy sie troche balam zblizen ale teraz jest git i mezus cale szczescie daje rade :ico_oczko:
Nie musze pisac ze poduszka wygladala masakrycznie nie? :-D
- OMG :ico_szoking:

Sylwia, zdrowka dla synka :ico_sorki:
nakupowalam ostatnio z ciocia w ciuchu multum rozowych ubranek..a jakie boskie :)
- hehe,do mnie wczoraj kzynka pisala,ze przejrzala ciuszki,ktore jej dalam po Zuzi i juz sie nie dziwi,czemu mi bylo tak szkoda,ze nie bede miala drugiej coreczki :ico_oczko:
Mój K. na wiosnę właśnie w pracy ma luz
- moj ma caly rok tak samo,wiec bez problemu wpisal sobie miesiac urlopu na maj :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2012, 11:37

A my tez już dawno sie nie przytulaliśmy :ico_wstydzioch: z tym że ja ochotę mam wielką ale rano bo wieczorem to mi zgaga tak daje że nie mam na nic ochoty a rano jak tylko sie z łózka ruszę by do P. pujść to Franek za mną za chwilkę idzie wiec nic nie zdążymy zdziałać :ico_zly: śmiejemy się z P. że niedługo kolejna antykoncepcja nasza sie na świecie pojawi i nie trzeba żadnych innych środków.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 sty 2012, 11:41

że niedługo kolejna antykoncepcja nasza sie na świecie pojawi i nie trzeba żadnych innych środków.
- heh :-D

Ja juz powaznie szukam jakies antykoncepcji dla siebie po porodzie :ico_sorki: I chyba jednak zdecyduje sie na pigulki :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Asieńka86
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

10 sty 2012, 11:44

Witam :-D i od razu stawiam :ico_tort: za 29 tydzień :-D
Mad dzięki za odpowiedź :-)
Ja na libido nie narzekam,na poczatku ciazy sie troche balam zblizen ale teraz jest git
a ja ciągle mam wrażenie że synuś wszystko widzi i wie o co chodzi i trochę się boję :ico_wstydzioch:
to z nosa krwawienie w nocy mialam nawet nie wiedzialam :ico_szoking:
szok :ico_szoking: mi ostatnio też krew z nosa leci, ale nie tak bardzo :ico_szoking:
Mój K. na wiosnę właśnie w pracy ma luz,
to masz szczęście, bo mój M.wprost przeciwnie. ale mój w budowlance robi i ma własną działalność więc jeśli zdarzy się że urodzę to zrobi sobie parę dni przerwy :-)
miłego dnia kochane :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2012, 11:45

Asieńka86, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejny tydzień :-)

evvelka
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

10 sty 2012, 12:01

BRODZIKOWA NA PIERWSZEJ STRONIE JEST BŁĄD OBOK MOJEGO SUWACZKA ......

NIE GABRYS TYLKO LENKA ... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
GABRYŚ JEST MÓJ :P

[ Dodano: 10-01-2012, 11:05 ]
Dzień Dobry, tak wogóle :)
Ależ mi sie nudzi :P Chyba znow bede myła podłogi z nudow... :P od 23 mega robota sie nam szykuje... zrywanie podłóg w całym mieszkaniu ;/ i malowanie scianek ;P

Hehe.. wczoraj bylismy po farbe i udało mi sie namowic mojego chlopa zeby byl zielony przedpokoj :P nie chciał sie zgodzic ale "ciezarnej sie nie odmawia" ;p

[ Dodano: 10-01-2012, 11:08 ]
a u nas jednak nie bedzie Gabriel :P Tylko Szymon ;) ten moj facet zdecydować sie nie moze :P

Ale teraz juz na 1000% bedzie Szymon ;p Wiec BRODZIKOWA jakbys mogła to zmień ;) Dziekuje :*

[ Dodano: 10-01-2012, 11:13 ]
Asieńko gartulacje kolejnego tygodnia :))

Własnie walczę zeby Was doczytac ;)

[ Dodano: 10-01-2012, 11:15 ]
za 7 dni mogle zacząć odliczać 120 dni .. ;) Jeju jak ten czas zasuwa.. pamietam jak niedawno 5 testów mi wyszło pozytywnie a pecherzyka nie bylo widac jak panikowałam a tu już coraz bliżej zeby miec maluszka w domku :)) ajj.. :))
Ostatnio zmieniony 10 sty 2012, 12:15 przez evvelka, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”