milutka, duża i słodziutka Klaudia
'synuś już śpi od pół godzinki, ja się wykąpała, teraz trochę pogram na kurniku i pójdę spać
dziekiśliczne fotki ze chrzcin
nie powiedziala ze juz teraz moznato nie kazała wam czekac az skonczy 4 miechy ?
teraz do konca 3 miesiaca kazala samo jabluszko dawac przez 2 tyg, a nastepne 2 marchewke, a kleiki i kaszki wprowadzic jak skonczy 4 miechyOprócz tego to jecie jakis kleik albo kaszke czy tylko samo mleko
cholender tyle tego jest kleiki, kaszki, ryżowe lub kukurydziane. Nie wiadomo od czego zacząća kleiki i kaszki wprowadzic jak skonczy 4 miechy
ja zaczęłam od kliku ryżowego, dlatego że jest najdelikatniejszy i miesza się go z mlekiem, które dziecko pije - więc dzidzia też jakby łatwiej przyjmuje...cholender tyle tego jest kleiki, kaszki, ryżowe lub kukurydziane. Nie wiadomo od czego zacząć
suprr wieściDawidek wazy 6790 i ma juz 67 cm obwod glowki ma 39cm i jest zdrowiutki
no i dobrze, że tak poradziła , znaczy moim zdaniem, bo i tak powinno się nowe pokarmy wprowaadzać od łyżeczki dziennie i zwiększać z dnia na dzień ilośćnasza pediatra powiedziala zeby dawac mu po troszku jabluszka przez 2 tyg, a potem przez 2 tyg marcheweczke
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości