Jestem, dotarłam w końcu na TT

. Dziś byliśmy na szczęście na ostatnim szczepieniu, muszę wam się pochwalić, że Krystian był bardzo dzielny, zapłakał tylko troszkę, a później się już śmiał. Pielęgniarki go strasznie rozbawiały, jedna go kuła, a dwie pajacowały i robiły dużooo hałasu

Teraz sobie grzecznie śpi

Tak pozatem to jakaś padnięta jestem

, kurde ten cały nastrój przedświąteczny mnie wykańcza. Jutro jeszcze do Krakowa muszę jechać o 5.30

z koleżanką, która sklep prowadzi, taka awaryjna sytuacja, musi towar odebrać, a nie ma z kim jechać i padło na mnie, a ja niestety odmawiać nie umiem, ale może za dobre uczynki do nieba pójdę

.
KOLKA - cieszę się że choinka pasuje, my też już mamy, ale jeszcze jej nie widziałam bo jest u rodziców. Fajne cuda wyczarowujesz z dzieciakami w roli głównej, ja muszę zrobić jakąś fajną fotkę dzieciaką i w tedy cię poproszę o pomoc
CARO - superrr, że szef sypnął kasą. Filmik widziałam i jestem pod dużym wrażeniem, synusiek strasznie sprytny maluszek.
KATRIN - chciałam i ja złożyć Ci najlepsze życzenia
DELICJA - te święta na pewno nie będą dla was łatwe, ale wierzę i ufam, że wszystko powoli jakoś się ułoży i za rok będziecie już świętować z choinką i może chociaż lekkim uśmiechem na twarzy. Pamiętaj, że my wszystkie wspieramy Cię.
AGI - narzeczony Mayi też nie ma jeszcze ząbków. Napisz dlaczego jesteś smutna?
RYBCIA - piękne ząbki ma Jędrusiek Zaraz napiszę przepis na ten likier.