glizdunia wyjdz z nia nic jej nie bedzie
a moze mleczko swoje bys jej lyzeczka podawała?
a my wybralismy sie dzisiaj do poznania
bylismy w browarze i mała byla zachwycona
mielismy ja na rekach i normalnie piszczala z radosci jak widziała tyle ludzi i ruchome schody
hej dziewczyny
chcialam wam pokazac przyjaciolki z forum tik -taka
po lewej KINGA (coreczka mamy_dominka, ktora dobrze znacie) a po lewej czerwcowy szkrab - LAURA )) dziś odbyło się nasze pierwsze spotkanie i dziewczyny od razu przypadły sobie do gustu ... hi hi hi
Ostatnio zmieniony 22 paź 2007, 19:19 przez avisek, łącznie zmieniany 1 raz.
Filip w tej czapce wyglada jak jakis Sybirak hihihi
[ Dodano: 2007-10-22, 19:23 ]
Jagoda .. to gdzie Ty mieszkasz ,ze w Starym Browarze byliscie ?? Podoba Ci sie ta nowa czesc ?? ja w ogole nie lubie tej połwiejskiej .... centrum miasta a taki syf .....
[ Dodano: 2007-10-22, 19:25 ]
Avisek widze ,ze Twoja czerwcowa panna duuuza :)) , a Kinga to ma włosy poprostu ekstra......
my mieszkamy w kaliszu jakies 120km od poznania
szczerze powiem ci ze ja wogule poznania nie lubie stary browar mi sie podoba ale ta "stara" czesc
dopiero niedawno zobaczylam ze cos tam wogule dobudowali taka jestem spostrzegawcza
no otworzyli ja 11 marca hehe .... to troche macie do tego POznania .... POznan to takie rozlazłe miasto ...... i strasznie szybkie ... rach ciach ciach ... hehe za jakis czas pewnie czeka mnie tam powrot ....
a moje mniejsze juz kima zaraz drugie odpadnie ........
massumi dobrze ze twoje pociechy sie umia razem zabawic..
W Rybniku też był browar, słynne rybnickie piwo a teraz zamiast browaru mamy FOCUS PARK a z browaru zostało tylko pół komina i wszyscy sie dziwią po co wogole zostawiali ten komin, bo pasuje tam chocby swinia do siodła
ja sobie nie wyobrażam mieszkania na blokach, dlatego tak ubolewam nad tym ze Arek nie umie sie dogadac z moja mama, bo jak faktycznie kiedys bedziemy sie musieli wyprowadzic to ciezko mi bedzie sie przywyczaic do blokowiskowego szumu..