jula81, a za ile kupiłaś pchaczyk? Ja najtańszy mam w obserwowantch za 157,90.
że ile???używany w takiej cenie??? kurka a czemu to takie drogie?? Ja patrze u siebie ok ceny do 30 funtów, ale bywają nowe i maks 20 funtów, czyli około 100 Pl
Kiedyś pisały dziewczyny nie wiem które że ich dzieci jak się połozy do łóżeczka do spania to siadają .Moja umie siadać i właśnie tak robi.Ja ja do spania kładę a ona fik i siedzi.
hehehe to masz wesoło teraz:) mój synuś to samo robi ale ja go zostawiam i wychodzę, jak płaczę to daję mu stopniowo 3, 5, 10 min, ale z reguły po pierwszym czasie zasypia
a w jakiej postaci dawałaś truskawki? Ja dawałam rozgniecione widelcem i sobie radził, ale się zastanawiam czy czasem nie dać mu takiej całej żeby sobie pogryzł. Banana już potrafi sam zjeść, chociaż tragiczne to w skutkach - ostatnio banan był wszędzie, łącznie ze ścianą, podłogą i drzwiami od pokoju więcej się go zmarnowało niż on zjadł, ale miał przy tym niezły ubaw
a ja sie jeszcze boję dać truskawkę, choć jak robiłam ze śmietanka to polałam mu makaronik tym, ale samej truskawki nie dostał, czeba spróbować, a banan to tak samo u mnie, już przywykłam, bo fajnie jak dziecko sie cieszy rozgniataniem:) a jabłuszko to daje w takim specjalnym jakby gryzaku, jest siateczka zamykana, co póxniej daje się w rękę dziecku i sobie gryzie, cmoka. A i na dziąsła to fajne a przy okazji owoc dziecko zje ładnie.
kwiatunio powodzenia z pracą oby zadzwonili, bo fajnie sie z klientem twarzą w twarz pracuje, czasem bywają przypały, którym cieżko coś wytłumaczyć, a jak człowiek uczciwy i nie liczy tylko na premię to można obłędu dostać, hihihi. No i szkolenia pewno byś miała, uwielbiałam szkolenia, choć najmniej miło wspominam szkolenie napadowe, kurka scenke z napadu zrobili, strzały, wyzwiska, akcja taka, ze obłęd. Człowiek zastanawia sie czy aby na pewno to wciaż szkolenie