hej hej hej
U nas nocka super, Agatka ani raz nie zakasłała
I wogóle humorek jej wrócił, katarek zanika, kupcia normalna, czyli jest super, bardzo się cieszę, jeszcze tylko zostały 2 zastrzyki i w piątek po południu do kontroli
Za to ze mną coraz gorzej, gardło boli, głowa boli, chrypka i katar...chyba leczenie domowymi sposobami nie przyniesie dobrych skutków... ech...
karolas bardzo się cieszę że i u Ciebie ejst lepiej
To widzimy się w sobote i reszta tak jak dziś rozmawiałyśmy
olala no ja też już ponad rok nie chodze do pracy, narazie nie wyobrażam sobie jak ja tam wrócę, heh podoba mi się życie na wychowawczym
Dziś otwarli u nas nowy market "media-ekspert" czy cos takiego są super promocje, np moja teściowa kupiła sobie super elektryczno-gazową kuczenke, z piecem i rożnem za 400zł
Są też ponoć drukarki od 99zł i wiele innych, ja z moją mamą przejedziemy się po południu, mąż zostanie z Agatką a my pojedziemy kupić telewizor, bo ten już ma chyba z 20 lat
[ Dodano: 2007-11-15, 11:17 ]Eva kurcze to super, gratuluje tak wspaniale przespanej nocki
Oby to sie powtarzało częsciej
asiam piękny torcik, podobny mąż mi kupił na urodziny, to był tiramisu i też tak posypany czekoladką, oj pyszny był, no sam raczej by tak pysznego nie upiekł, więc nie byłam zla że tyle kaski wydał na taką pysznosć hihi
DUŻO ZDRÓWKA I SŁODYCZY DLA Bartusia i Alexa AGATKA Z MAMUSIĄ ŻYCZY [ Dodano: 2007-11-15, 11:21 ]tutaj zdjęcie dwóch dolnych ząbków Agatki, tych nowych niestety nie udało się uchwycić, a wogóle to trudno mi upolować zdjecie jej ząbków, cwaniara mała zaciska usta jak podchodze z aparatem. Nie wiem muszę jakoś z mężem pokombinować, żeby zrobić zdjecie górnym - bo są wieksze (wszystkie 4)