O rany , nie spodziewałam się .Gratulacje , dochodź do siebie i jak tylko się ogarniesz i znajdziesz troszku czasu to napisz nam jak tam u was.Otóż 26 września o 1.40 urodziłam Oliwcie mała ma 3880gram i 57cm .poród ekspres
No to ładnie.A może to kolejny objaw zbliżającego sie porodu.no to pieknie......... pogoniło mnie znów do toalety...........znów
nie mam niestety do niej numer telefonu nie wiem nawet kto moze mieć.Izabella masz numer do sandrusi ? Moze napiszcie do niej bo nie odzywa się wcale.A wczoraj chyba mówiła że pojedzie wieczorem do szpitala sprawdzić co tam sie dzieje
ja juz w to chyba nie wierzę. Idę pod cieply prysznic się zrelaksowaćNo to ładnie.A może to kolejny objaw zbliżającego sie porodu.
no wlasnie w pracy, ma być do 40 minut.izabella a gdzie masz męża ?
oj bym się chetnie załapała zgaga by mnie męczyła ale bym zjadlaChwila przerwy i za moment będę smażyć naleśniki z dżemami , narobionych mamy różnych więc trzeba je jeść.
zemdliło mnie poleciałam, napiłam sie coli i znów mnie zemdlilo i znów wizyta w toalecie..... teraz mam pusty brzuszek ale mnie nadal mdliIzabella a raz wymiotowałaś ? Często cie pociaga ?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość