ja jednym okiem oglądam mecz
moja bella tak sie najadła truskawek (zjadła 4 ) że na noc wypiła tylko 30 mleka
U nas to samo. Nic nie doprawiam, a Eryk wcina. Raczej wszystko je, z tym problemu nie mamy.Ja gotuję Maćkowi osobno i nie doprawiam dodatkowo- je i nie marudzi
Hehe Eryk też umie. Tata Go nauczył jak miał z 4-5 miesięcy. Pierwsza rzecz jaką zakumał .z nowych umiejętności to iza "przybija piątkę"
Wszystkiego Najlepszego dla Niej! A Tobie zdrówka.Stawiam spóźniony za 9 miesiąc
Mój Alanek potrafi sobie sam trzymać butlę, ale jest z niego mały chytrusek, bo jak tylko zobaczy, że jestem koło niego albo gdy mu poprawiam butlę to puszcza ją i wtedy ja mu trzymam. Dlatego staram się dawać mu do rączek jak siedzi i czeka na butlę i nie poprawiać niech pije jak chceNajlepsze jest, że On od urodzenia dokarmiany był butelką, a do dnia dzisiejszego nie chce sam sobie jej trzymać .
w dzieciństwie miałam koleżankę, która miała na imię Izabela ale wszyscy do niej mówili łącznie z rodzicami i nauczycielami w szkole Bela. Ogólnie bardzo dobrze mi się to imię kojarzy. Dziewczyna fajna, mądra i o nie przeciętnej urodziekwiatunio poraz kolejny musze powiedzieć, że imie dla małej macie boskie, jak ja marzyłam o małej Belli, a wiesz że mój nick to własnie miks eliza i izabela:):):):)Bella kurka ale to cudnie brzmi:)
Moja niekapka też nie umie opanowac ale zauważyłam, że przynajmniej już w dziubek nie stuka zębami tylko coś tam próbuje wyssac Może lada dzień zajarzyi ja z niekapka ucze już, w dniu tylko z takiego daję pić, ale na noc jeszcze normalną butelkę nie chcę go denerwować, jak on z tymi zębolami ma takie przejścia jakie ma
kwiatunio poraz kolejny musze powiedzieć, że imie dla małej macie boskie, jak ja marzyłam o małej Belli, a wiesz że mój nick to własnie miks eliza i izabela:):):):)Bella kurka ale to cudnie brzmi:)
ani się nad sobą nie użalam, ani nie mówię, że jestem wściekła na dziecko, bo miało złą noc, bo od dłuższego czasu je ma gorsze (pisałam o tym od conajmniej tygodnia widocznie Ci umknęło, więc naucz się czytać dokładnie). Wyraziłam swoją opinię na temat zasad w moim domu. Ja się ich trzymam, zawsze zwracam uwagę na męża, na to, żeby w tygodniu chodził wyspany (nawet jak dziewczyny stosowały "drastyczniejsze" metody, żeby dziecko ich przesypiało noce to ja co napisałam? że nie mogłabym tak postąpić bo szkoda mi męża tak?) i wściekłam się, że jest wekend a on mnie olał. TYLE NA TEN TEMAT. Masz zły do mnie stosunek jak Ci coś nie pasuje to spoko rozumiem, ale mogłabyś odzywać się grzeczniej!!! Jeśli nie potrafisz to się w ogóle nie odzywaj i nie rozpoczynaj niepotrzebnych kłótni !!! Bo to, że Twoje dzieci gorzej śpią od Alanka nie daje Ci pozwolenia na to, żeby się do mnie czepiać, zresztą już nie pierwszy raz...Po prostu ona wiaz sie nad soba uzala
a ja bym wolała, żeby spało całą noc i wstawało jak kiedyś o 6-7 niż spało do 9 i wstawało co 3godziny nie wiadomo po co i na co? Bo nie wstaje do jedzeniaoj,nina, niana jak ja bym chciała żeby moje dziecko spało do 9
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość