Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 kwie 2012, 21:28

a wiecie co? miałam dziś wieeelkie problemy, żeby coś dla dziewczynki wybrać. niby tyle tego wszystkiego wszędzie było, a jak nie wiedziałam co wziąć. dla chłopca jakoś mi łatwiej :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: widać, że jestem matką chłopca :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

mężowaty na zakupy namówiony - dostał buty, spodnie i nowy sweterek. a i mi się skapnęła książka - Zafón ŚWIATŁA WRZEŚNIA i spodnie :ico_haha_01: jak to miło jak urząd da pieniążki i można raz na jakiś czas zaszaleć :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
karo-22
Zrobiłem Magistra z forum!

15 kwie 2012, 13:05

Nicola, mnie też się wydaje, że imię ma mało wspólnego z charakterem :ico_oczko:I nigdy na to nie patrzyłam. Wiele osób na Nikosia też tak reaguje, "o Dyzma" a ja zawsze mówię "nie, Pietrzak!" No ale ludzie zawsze będą tak pieprzyć :ico_oczko:

Nicola, 28 w sobotę jedziemy do Gliwic :-) Jak byście mieli ochotę się spotkać to przemyślcie w jaki dzień Wam pasuje :-)

tibby, fajnie, że zakupy Wam się udały i obłowiliście się :-D My wczoraj też małe zakupy poczyniliśmy i stał się istny CUD mój Mąż dał się namówić na JEANSY!!! :-D
Kupiliśmy też fajny sweterek Tacie, bo 23.04 ma imieniny, to już mamy z głowy. No a mnie Mąż kupił śliczną sukieneczkę na urodzinki :-) Taka niepozorna i niedroga, a urocza i akurat na mnie była dobra :-)
W czerwcu mamy komunię chrzestnicy Męża więc będzie okazja by ją założyć :ico_oczko: No ale swoją drogą trochę dostaniemy po kieszeni z tej okazji :ico_oczko: No ale takie imprezy raz w życiu, więc trzeba stanąć na wysokości zadania :-)

Martalka, jak tam odpieluchowanie Milci???? Zdawaj nam tu relację!!!! :-)

Wiśnia, my w Alexie czy w Łodzi dosyć często jesteśmy, więc okazji do spotkania będzie jeszcze wiele :-) Ale teraz myślę, że nie jest najlepszy okres na to dla Ciebie :ico_oczko: Jak dzidzi się urodzi i się ogarniecie to jak najbardziej :-)

A tak a propos to Julcia ale byśmy miały fajnie jakbyście na Retkini mieszkali, tzn w Łodzi, nie?? :-D

NICOLA_1985

15 kwie 2012, 20:45

Nicola, 28 w sobotę jedziemy do Gliwic :-) Jak byście mieli ochotę się spotkać to przemyślcie w jaki dzień Wam pasuje :-)
oooooooooo no to super hehe :-D już właśnie się zastanawiam na jaką zmiane będzie chodził S. do pracy.. teraz będzie miał nocki to przyszły tydzień na 18.00, a następny na 12.00 . jeśli Wam zależy aby poznac tez mojego S. to jedynie chyba nam ta niedziela zostaje , bo w sobotę pewnie bedziecie chcieli odpocząc po podróży i sie rozpakować i też nie wiem czy S. do pracy nie pójdzie , ale jeśli zadowoli Was tylko moje ( i moich dzieci) towarzystwo to się zgadamy na którykolwiek dzień , jedynie godzina spotkania będzie do ustalenia bo wiadomo ja jestem tez jakby trochę uzależniona od rehabilitacji a akurat poniedziałek , wtorek, środa mamy rehabilitacje po południu czwartek jest wolny całkowicie, piątek i sobota rehabilitacje mamy w godzinach porannych więc popołudnia są wolne :ico_oczko: wymienimy się najwyżej nr telefonów i się dogadamy :-D

[ Dodano: 15-04-2012, 20:45 ]
a tak w ogóle to cześć wszystkim :ico_oczko:

Awatar użytkownika
karo-22

15 kwie 2012, 21:00

Nicola, myślę, że ta niedziela będzie ok :-) Napiszę Ci numer tel na PW, a Ty musisz mi adres podać :-D

NICOLA_1985

15 kwie 2012, 21:30

jasne, już podałam :-D

julchik22

15 kwie 2012, 21:43

Karuś, wiesz że mi się Kraków marzy, ale raczej to mało realne jest abyśmy a najbliższym czasie emigrowali z Lublina :ico_oczko:

Awatar użytkownika
karo-22

15 kwie 2012, 21:59

Juluś, może kiedyś się spełni :-)

NICOLA_1985

15 kwie 2012, 22:39

ja mam koleżankę która założyła fundację dla dzieci niepełnospr. i buduje osrodek na turnusy w Lublinie może kiedys sie wybierzemy z Karoliną na turnus do Lublina :ico_oczko:

Awatar użytkownika
karo-22

15 kwie 2012, 22:59

tibby, pochwal się tymi zakupami :-D

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2012, 09:10

witam z gorocza czekolada

ja dzis spalam tylko 4 godziny. krocze,kregosup mnie boli juz mam dosc. no a wczoraja mialam skurcze.
no i stawiam :ico_tort: :ico_tort: za skonczony 37 wiec juz ciaza donoszona:)

tibby ale ci dobrze z tymi zakupami tez mi sie marzy ale to jeszcze troszke. moim marzeniem jest schudnac 30kg troszke duzo co?

dziewczyny fajnie wam z tym spotkaniem a Ciebie karo-22, oczywiscie zapraszam jak bedziesz miec ochote ja caly czas siedze w domu

Wróć do „Przedszkolaczki”