[ Dodano: 10-01-2012, 19:30 ]
niby mielismy typy, ale im dluzej je przetrawiam tak cos czuje ze to nie to.....

Brodzikowa, ano lecijuz bym chciala miec dzidzi przy sobie... nie lubie byc w ciazy
tak mi sie chce pobiegac a tu szybko chodzic nie da rady
heheDaniel, moja stara milosc, nie przejdzie
moze i tym razem bedzie podobnie!?Pamietam, ze w 1 ciazy mialam typy na dziewuszke Sara a na chlopca Szymon. I tak bylo ustalone na niby 100 proc. Nie znalam plci wczesniej . Jak urodzilam dziewczynke to za cholere mi Sara nie pasowala, nie wiem skad przyszlo mi imie Zuzia, bo wtedy nie bylo popularne i znalam tylko 1 dorosla juz zuzie. Ale juz w szpitalu wiedzialam ze to "to" imie.
- wlasniety w niecale 4 lata 3 ciaze zaliczylas! jestes superkobieta
- o tak,ladne imieDaniel sie podoba!?
- ojej,tobie tez medal sie nalezytocząc walkę wózek kontra schody... nie mam siły na to...
- dokladnie,czlowiek sie cieszy,ze wreszcie zgaga nie pali,krzyz nie boli,nie sapie jak lokomotywa,a cycki to najmniejszy problem - jak ten maly ssak z ufnoscia sie przyssie i chlepcze to mleko,to mnie wszelkie bolaczki odchodzaciąża ma ciązyć chyba właśnie po to by baba mająca już dość brzucha, powiedziała- "kurde, rodzę tu i teraz, nie straszne mi nic"
- o takjednak MATKA to MATKA
- mnie moja 2 nie przeraza,moze dlatego,ze Andrzej przy Zuzce juz byl bardziej przydatny niz przeszkadzajacyale ty z 3 pozostalych to ol maj gad
dzięki za medal ;) Trza to trza ;)- ojej,tobie tez medal sie nalezytocząc walkę wózek kontra schody... nie mam siły na to...![]()
Mi narazie najbardziej przeszkadza wsadzanie Zuzki do fotelika w aucie,mamy auto 3-drzwiowe i tam sie wpychac do tylu,to kiepsko![]()
- dokladnie,czlowiek sie cieszy,ze wreszcie zgaga nie pali,krzyz nie boli,nie sapie jak lokomotywa,a cycki to najmniejszy problem - jak ten maly ssak z ufnoscia sie przyssie i chlepcze to mleko,to mnie wszelkie bolaczki odchodzaciąża ma ciązyć chyba właśnie po to by baba mająca już dość brzucha, powiedziała- "kurde, rodzę tu i teraz, nie straszne mi nic"![]()
- o takjednak MATKA to MATKA![]()
- mnie moja 2 nie przeraza,moze dlatego,ze Andrzej przy Zuzce juz byl bardziej przydatny niz przeszkadzajacyale ty z 3 pozostalych to ol maj gad![]()
![]()
przynies,podaj,wynies,jak mloda spala,to bl czas na tulenie,sprzatanie i teraz mysle bedzie podobnie
- pamietam jak pojechalam z malym do siostry na wies - autobusem,mialam wkladki,wszystko cacy,tylko mlody 3,5 godziny spal i jak dojechalam mialam wielka plame na bluzce - ale obciachAle wycieki niekontrolowanie nigdy nie są miłe
- no my wiosna kupujemy drugie auto,zebym mogla te dzieci jakas wygodniej poukladac w fotelikachale jednak przestrzeń w autku jest spora.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość