tibby, dlatego wiekszosc rzeczy mam naturalnych, przyda sie dla 2 dziecieka bo za 2 lata planujemy nastepne
a nie wiecie czy to prawda ze na wychowaczym mozna byc tylko do dnia kiedy ma sie umowe w pracy?
ja też coś takiego słyszałam, ale nie wiem czy to prawda. i bardziej się tym nie przejmuję, bo ja mam umowę do 31.12.2012, a do pracy mam zamiar wrócić w lutym lub marcu 2011 roku. chciałabym wcześniej, ale niestety nie będzie z kim zostawić Tobiego i musze poczekać aż mojej babci wygasnie w lutym umowa o pracę i wtedy ona będzie sie nim zajmowac.a nie wiecie czy to prawda ze na wychowaczym mozna byc tylko do dnia kiedy ma sie umowe w pracy?
my następne jakoś za 4latka może. bo chcę w spokoju teraz dokończyć studia (planuję od października wrócić na mgr!) i trochę odchować malucha.przyda sie dla 2 dziecieka bo za 2 lata planujemy nastepne
ja tez nie chocby dlatego ze sama jestem jedynaczka i mi ciezko z tego powodu zawsze bylo.nie wyobrazam sobie miec 1 dziecka
wiesz jak Dominika miala2.5 roku to musialam znalesc nowa prace bo chcialam miec ciaglosc zatrudnienia i oczywiscie jakis dochod.dla ciebie te 4 lata czekania to za długo?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: maximllCeap i 1 gość