niestety nie:( ini teź dawno nie byłoa nie wiecie co się dzieje z kingą i izabella ?????????
super, pewno będziesz zaglądać do szafy chwilke co? hihihiwłaśnie dostałam maila że moja sukienka będzie w przyszłym tygodniu już u mnie już się doczekac nie moge
a to PW, a ja myślałam, że nie widze jakiś postów już.A i NINA TO TY TROSZKE KULTURY to ze piszesz na PW nie zwalnia cie od kultur....i humoru nie mam zjechanego jak to okreslilas...nie bedzie mi jakas malolata w taki sposob pisac.
rzuć do mnie ja ci poprasuję, ja lubię prasować:)pranko powieszę i znów stos prasowania
Moja nadal na piersi jest ale na noc dostaje MM z butelki. Bardzo długo moja w ogóle butli nie tolerowała .A o nie kapku nie było mowy.Więc dawałam jej do zabawy butelkę i z czasem załapała ,a jak już umiała butelki pic to dałam niekapek i do razu zatrybiła. Wodę piję tylko z niekapka.Nie wiem jak Eryka przekonać do niekapka
No ja już nadziei nie mam że moja zacznie nocki przesypiać.Nadal budzi się po 2-3 razy .I właśnie z czasem się przyzwyczajamy i jest to dla nas normalne .niektóre matki przywyknięte są do czestego wstawania w nocy i weszło już to w krew tak jak mi:):):) więc co tu narzekać
No to podaj łapkę bo u mnie tak samo jest ;)u nas Oliwka wstaje max o 6.30, tak zdarza się i o 5. i do tego dalej nie przesypia całych nocy. Tylko wstaje dwa, trzy razy. ehhh
Ja kilki dni temu miałam super noc bo mała spała do 8:30 to pół dnia mnie głowa bolała od zbyt długiego spania.czasem jak za długo śpię od razu to rano jestem niewyspana
No ale czemu dopiero w sierpniu się pokażesz ? Przecież jak przymierzysz możesz się pochwalić.właśnie dostałam maila że moja sukienka będzie w przyszłym tygodniu już u mnie już się doczekac nie moge
lepszy efekt będzie w sierpniu;) już z fryzurką butami i wszystkim ale zobacze, jak z radości niezapomnę wziąśc aparatu to pokażę;) Bosukienka do mamy idzie żebym tam mierzyła żeby P mnie dopiero w dzień ślubu zobaczyłNo ale czemu dopiero w sierpniu się pokażesz ? Przecież jak przymierzysz możesz się pochwalić.
ja właśnie kupiłam taki niekapek z canapolu i ma tą plastikową twardą końcówkę i chyba dlatego Oliwia z niego nie chce picAha ja butelki i niekapek miałam z kompletu TT .Niekapek ma fajna końcówkę sylikonowa czy jakoś tak w każdym razie nie plastikowa twarda.
jest cudnakwiatunio taka
moja nie chce pić i koniec, mimo ze końcówka jest miękkaa jak już umiała butelki pic to dałam niekapek i do razu zatrybiła.
dokładnie, jestem jak najbardziej zaale pisz kobieto z nami jak masz chęć,
ja to zawsze wiedziałam,że Ty jakaś dziwna jesteśja lubię prasować:)
ale ja także napisałam, że rozumiem, że ktoś nawyknie do tego, że dzieci nie wstają w nocy i ta jedna noc może dać popalić. Ale kto jakie epitety wobec ciebie zastosował??? Chyba, ze na PW to juz co innego, w to nie wnikamy.ak wy piszecie co was gryzie, jak was mężowie wnerwiają lub jakie jesteście biedne bo to i tamto, to nikt was nie jedzie, a ja mając ciężką noc nie mogę się pożalić, bo od razu za to oberwę ... super ... dzięki za wyrozumiałość
hahaha tak to racja:):) mój mąż kiedyś nazwał mnie prasowator-relaksator, jak miałam zły dzień, lub coś się posprzeczaliśmy (piszę jak było w PL jeszcze) to prasowałam mimo zmęczenia po pracy wielką stertę, po 5 osobach, pranie z całego tygodnia. Mnie to naprawdę relaksowało, miałam czas na przemyślenia w samotnosci, bo nikt się nie pchał do prasowania wiec byłam sama ze sobą w pokoju:)ja to zawsze wiedziałam,że Ty jakaś dziwna jesteś
a Ty to jesteś niesamowita:)Bo wiesz, większość z nas jest fajna, NAPRAWDĘ
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość