marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

26 mar 2011, 12:02

Witam z pyszną :ico_kawa: :-D

Dzisiaj pozwoliłam sobie dużej pospać a teraz też gruntowne sprzątanko;]
Wczoraj mój narzeczony pomógł mi z suwaczkiem i wreszcie też mam :ico_brawa_01:
Dopiero zaczynam na forum i straszna noga jestem :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

26 mar 2011, 13:47

I ja się witam ale zmykamy na zakupy, bo do PL trzeba coś kupić na święta.
Więc wpadnę później :ico_sorki:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

26 mar 2011, 13:51

Dzisiaj pozwoliłam sobie dużej pospać
och, ja jak bym chciała tak sobie pozwolić :ico_oczko:
Wczoraj mój narzeczony pomógł mi z suwaczkiem i wreszcie też mam :ico_brawa_01:
:-) ja miałam Ci wczoraj napisać jak to zrobić, ale umknęło mi :ico_wstydzioch:

My już po spacerku, obiedzie i Wiki już chyba śpi, dziś wszystko wcześniej przez tą pobudkę o 5, ale co tam, ja idę posprzątać w aucie, bo straszny bałagan się nam tam zrobił :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2011-03-26, 12:52 ]
Kinga_łódź, miłych zakupow :-)

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 mar 2011, 14:24

hej :ico_oczko: ja dziś tez na pełnych obrotach, wysprzątałam w domku, zrobiłąm porzadek w szafie, umyłam okno, zrobiłąm obiadek i czekam na meza :ico_oczko: naszedł mnie smak na surówke z kiszonej kapustki i filecik z kurczaka, a na jutro mam udka i pałki w posypce gyros, juz sie marynują w lodówce :-D

elibell a sprawdź czy przez przypadek nie nacisneło ci sie kursorem coś i nie dodałas tego tematu do ignorowanych??????? bo ja tak zrobiłam kiedyś, wtedy tego tematu nie widać wcale, a jakby co to napisz do moderatora być moze coś sie przestawiło :ico_noniewiem:

z tym wózkiem to bedzie pasowało wymiarami, bo spradzałam, mój wżóek jest łądnie zabudowany i ma głeboką budę, chodziło mi o to czy nie bedzie to dziwnie wygladać ze ide z dzieckiem przodem :ico_noniewiem:
widziałam tak na spacerze, laska szła z wóżkiem bliźniaczym-spacerowym i miała tam włąśnie takie same gondolki włożone :ico_noniewiem: i dlatego tak sobie pomyślałam ze lepiej kupic nową gondolke i zainstalowac ją w fajnym wózku niż w wózku z piwnicy który nie wiadomo czy nie bedzie stechlizna czuć :ico_olaboga:

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

26 mar 2011, 14:25

inia1985 nie ma problemu:) na szczęście mój P. jest trochę bardziej obeznany nż ja więc nie miał z tym najmniejszego problemu;p
Bo ja się głowiłam z godzinę i nic nie wymodziłam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2011-03-26, 13:27 ]
izuś_85 jak wystawisz go na parę dni na powietrze to powinien wywietrzeć ten zapach:)

Cytować jeszcze się nie nauczyłam;p :ico_wstydzioch:

Może z czasem :-D

elibell
4000 - letni staruszek

26 mar 2011, 14:41

elibell a sprawdź czy przez przypadek nie nacisneło ci sie kursorem coś i nie dodałas tego tematu do ignorowanych??????? bo ja tak zrobiłam kiedyś, wtedy tego tematu nie widać wcale, a jakby co to napisz do moderatora być moze coś sie przestawiło
dzięki za rady, a w ignorowanych tez własnie patrzyłam, ale zaraz znów zajrzę, bo jak nie widze to nie czytam was i później mam zaległości i się wdrożyć nie mogę, bo zapominam kto co pisał:( :ico_wstydzioch:

Do tego wczoraj po południu odłączyli nam neta, nie wiadomo co sie działo, maż wydzwaniał do nich oczywiście 6 funia z konta telefonu ściągnęło a chłopak się automatu nasłuchał, więc dał sobie spokój, do dziś rana a rano net sie pojawił:)

I pochwale sie, że wczoraj mąż zamówił nam masaże, no nasza koleżanka ale i tak miło z jego strony:):):) Po masażu miałam jeszcze relaks w wannie, a o 22 już nic na oczy nie widziałam ze zmęczenia, posiedziałam z nimi (bo jeszcze Denisy chłopak przyjechał po pracy) może z 10 min i poszłam spać, padłam w 3 min. I sny miałam dziwne całą noc jeden sen, pamiętam go jakby dział się na prawdę, aż dziwnie:( macie takie sny co później cały dzień w głowie siedzą i człowiek się zastanawia co oznaczają?zwłaszcza że u mnie często pewne sny się sprawdzają.

Teraz leniuszkuję, moje dziecię śpi, biedulka zasmarkana to i szybko się męczy, ale może później do koleżanki pójdziemy by w domu cały dzień nie siedzieć.

[ Dodano: 2011-03-26, 13:45 ]
a jednak miałam w ignorowanych, nie wiem jak ja to wczoraj sprawdzałam :ico_puknij:

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

26 mar 2011, 15:03

Mi się czasami takie sny zdarzają. I dosyć często takie które się sprawdzają. Więc nie raz też cały dzień się zastanawiam co mogą znaczyć.
Ogólnie kiedyś słyszałam taką głupotę , że jak się nie powie o śnie to się sprawdzi, więc o tych złych(tak na wszelki wypadek) opowiadam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

elibell
4000 - letni staruszek

26 mar 2011, 15:22

marcz89, a ja czy mówię o nich czy też nie jak mają sie sprawdzić to się sprawdzą, ale śnił mi się ktoś, z kim fakt kontakt mam ale nie chcę się odzywać, bo kobieta jego zazdrosna, wiec nie chcę być powodem kłótni. Sam sie odezwie to zapytam co i jak.

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

26 mar 2011, 15:43

Zazdrosna o kobietę z dwójką dzieci??:D
Sorki że tak piszę ale troszkę to dziwne:)
Ale różne kobitki są na tym świecie;p

elibell
4000 - letni staruszek

26 mar 2011, 15:46

marcz89, o kobietę z 2 dzieci, meżem i mieszkającą w UK a oni w Niemczech:):):) O kobietę, z którą jej facet był jakies 15 lat temu, ale cóż poradzić, niektóre nie umieja zachowac przyjaźni z kimś z kim kiedyś były:):):)i sie nie widzieliśmy już długi długi czas:)
też tego nie pojmuję, nawet chciałam z nią pogadać no ale ona swoje, może ma powody by każdą z którą jej facet ma kontakt traktować jako potencjalną rywalkę:):):) nie wnikam, powiedziałam, że nie będę pisac by nie było afer bo to nie normalne, póki ona nie dojrzeje do tego że 30 kilkuletni facet miał w życiu inne i nie jest już dzieckiem by się obrażać i nie odzywać do każdej byłej:)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”