Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

08 lip 2011, 23:09

Ja was tu podczytuje codziennie dziewczynki
tylko jakos nie mam weny do pisania

bardzo przykro mi z powodu mamusi kazda strata nawet nie nasza
to cos strasznego

piekne brzusie macie
margolcia a ty chudzinka jestes i brzus prawie nie widoczny

ja to juz musze zaczac wkladac ubrania ciazowe tzn spodnie
bo brzuch mam taki jak Aga a moze i wiekszy
jutro postaram sie zdjecie wstawic

bylam dzis na prywatnym usg
wszystko jest dobrze
serduszko ladnie bilo
dzidzia ma 5,5cm i dokladnie jest 12tc i 0 dni
czyli tak samo ja z OM
i ten sam termin porodu

tu fotka mojego szkraba
strasznie fikalo i machalo raczkami do mamusi

Obrazek

witaj Buzok twoj synek rosnie jak na drozdzach
pozdrow madziorkehihi i zubelek

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

09 lip 2011, 10:41

Hejka :-)

My siedzimy u mamy. Pogoda piękna więc trzeba koszystać z uroków ogrodu :-)

margolcia, ja też już o mdłościach zapomniałam :ico_sorki: widzę że z Twojego synka taki sam cyborg jak z mojej Emilki :-D
Beatka78, ciesze się że wszystko ok z dzidzią :ico_brawa_01: zdjęcie cudowne :-) pisz częściej bo i tak tutaj pustki ostatnio panują straszne :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

09 lip 2011, 15:48

Beatka78 śliczna dzidzia. Dziewczyny jak znosicie te upały?

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lip 2011, 17:21

cześć dziewczynki

przepraszam ,ze nie ma fotki brzusia ,ale aparat mi sie zbuntował i coś nie robi fotek jak trzeba ,wydaje mi się ,ze mu jakieś krasnoludki pomogły, jak coś pstryknę to wam zaraz wrzucę ;)

Beatka78, :ico_brawa_01: ślicznie dziadziunie widać , ja mam nadzieję ,ze u mnie na kolejnym usg tez będzie coś widać :ico_sorki:

Ja siedzę w domku bo na dworku taka duchota ,że nie wytrzymuje i do tego pełno jakiś robaczków ,które wszędzie włażą :ico_olaboga: masakra

kurde już bym chciała mieć tą wizytkę , bo mam takie głupie sny ostatnio :ico_szoking: ,ale to dlatego ,że mnie ten głupi lekarz wystraszył i nie wiem czy z dzidziusiem wszytko ok. chciała bym się już upewnić ,że to tak jak ja liczę a nie tak jak jemu się wydaje
:ico_puknij:

idę coś zjeść ,bo mały głód woła :-D

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

09 lip 2011, 20:58

dzieki dziewczyny w imieniu mojego malucha

Jadzia widze ze ty tak jak ja trzeciego oczekujesz
planowalas czy trafilo sie ?
my planiwalismy dziewczynke
zobaczymy co z tego wyszlo :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

10 lip 2011, 11:42

Hejka

Wróciliśmy do domku. Emila wczoraj prawie do 22 szalała na ogrodzie. Nie obyło się bez 'wypadku' bo Emilka goniła boso po trawie i nadepnęła na pszczołę :ico_olaboga: Płaczu było co nie miara ale na szczęście przyłożyłam szybko cebulę i nie spuchła jej nóżka bardzo :ico_sorki:
Duchota u nas dzisiaj straszna jest :ico_szoking: pewnie burza będzie

szyszeczka co do upałów to wczoraj było ok bo był lekki wiaterek. W cieniu mogę siedzieć natomiast na słońcu od razu w głowie mi się kręci :ico_noniewiem:
Jadzia zobaczysz wszystko jest ok :-) ja też mam czasem takie głupie sny że szok :ico_szoking: no i czekamy na zdjęcie :ico_oczko:
Beatka78, 3mam kciuki za dziewczynkę :-) u mnie nie ma parcia na płeć hihi tzn ja nie mam :-) mąż chce syna a córa siostrzyczkę :-D dla mnie generalnie najważniejsze żeby było zdrowe :-)

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 lip 2011, 13:16

Cześć dziewczyny.
U mnie wczoraj był upał niesamowity a dzisiaj z samego rana taka burza przeszła że szok :ico_olaboga:
A do tego tak mi nie dobrze że zaraz padne, oczywiście bez macania muszli klozetowej sie nie obyło, a za chwilę jedziemy na obiad do mojej mamy, nie wiem czy w ogóle coś przełknę bo pewnie zaraz :513:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

10 lip 2011, 14:12

Aga ja cie rozumiem ze nie masz parcia na plec
mi przy drugim tez bylo obojetne
teraz przy trzecim i ostatnim
preferowalabym coreczke
a co jest to juz jest
okaze sie za pare tygodni
jak bedzie synus trudno pogodze sie
przynajmniej wiedzialam ze probowalam
wiesz trzech chlopcow w domu i maz to istny mlyn w domu :ico_olaboga:
to mnie tylko czasami przeraza
bo moj M to jak dziecko :-)

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

10 lip 2011, 18:03

Beatka78, hihi ja Ciebie doskonale rozumię że chciałabyś córeczkę :-) Ja już mam Emilkę i jakiś tam mój plan życiowy został zrealiowany bo zawsze chciałam mieć córeczkę :-) dlatego teraz czy będzie synuś czy druga córa jest mi obojętne :-)
Tak na marginesie to mój mąż czasem zachowuje się tak jak by był moim dzieckiem więc teoretycznie parkę już mam. Do tego jeszcze pies także jak się dzieciątko urodzi to będzie pełna chata :-)
Ale na pocieszenie powiem Ci że moja koleżanka ma dwóch synów i w kwietniu urodziła piękną córeczkę :ico_oczko:
agaa22, biedactwo dalej Cie mdłości męczą :ico_noniewiem:

U nas dalej parno ale zbiera się na burzę więc może troszkę się schłodzi :ico_sorki:
A mnie naszło na pizzę :ico_wstydzioch: właśnie czekam aż mi przywiozą :ico_brawa_01:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lip 2011, 20:24

Ja dzisiaj zaszalałam z nową fryzurą i przyciemniłam włosy bardziej niż chciałam. Już pomału się przyzwyczajam, ale początkowo łzy w oczach miałam :D
Dostałam od szwagierki stertę mamusinych gazet i buteleczkę. Będę co miała robić, np. jutro gdy cały wieczór i noc będę sama.

Odstawiłam kwas foliowy, zaczęłam łykać witaminy dla ciężarnych. Czuję się rewelacyjnie, no może gdyby nie te upały byłoby jeszcze cudniej.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”