Cześć dziewczynki
Postanowiłam również pochwalić się moją Emi
maryyann, ogólnie to faktycznie więcej chłopców się rodzi ale akurat u nas na wąku to póki co to Twój synek będzie rodzynkiem Olciiaa, mam nadzieję że już wkrótce wykryją przyczynę płaczu Twojej córeczki asiula26, prześliczna jest Twoja Emi jaka maleńka kruszynka
Paulina bardzo dobry pomysł bo wszyscy moi znajomi mówią że jest podobna do mnie a znajomi mojego męża że jest podobna do niego A nie ma to jak objektywna opinia
asiula26, masz rację że duża z niej babka. Waży już prawie 8 i pól kilo i ledwo mi się mieści do wózka Ale i tak jest cudowna
Dziewczyny zdjęcia po prostu cudne!!!!!!!
A ja dzisiaj stoczyłam batalie o mocz ale udało się - oby wyniki były dobre!! Ide w tym tygodniu do szczepienia i jeszcze raz przedyskutuje sprawe tych dziwnych płaczów z pediatrą. Chociasz nie chce małej chwalic ale od wczoraj jest grzeczniutka. Ale nie zapeszam !!!!
Asiula fajnie że masz już chrzciny za sobą. Ja robie dopiero w wrześniu w pierszą rocznice naszego ślubu dokładnie Zdjęcia śliczne - fajną macie metode na trzymanie małej - ja jeszcze tak nie prubowałam
Mam pytanko jak to jest u was z macierzyńskiem??? Kiedy się go dostaje?? Bo u mnie na koncie pustki świecą:-)