Slyszalam,ze tendencja do rozstepow jest genetyczna
kurde a moja mama nie ma ani jednego
No ja tez slyszalam, ze genetyczne, ale sadze ze chyba lepiej ja nawilzac kremami, to nie wysycha i sie tak bardzo nie napreza.
kochana najwiecej sie tyje w ostatnim trymestrze
Niby tak, ale u mnie w pierwszej ciazy sie to nie sprawdzilo, najwiecej tylam w 2 trymestrze i a w ostatnim miesiacu ciazy to wogole nic nie przytylam. No ja tez juz 10 na plusie, a o 2 tygodnie krocej od
ziolo007, a ja tak chociaz do 15kg bym sie chciala zmiescic, z synem przytylam 18kg, ale podkreslam, ze on sam wazyl 4,5kg, teraz sobie postawilam skale 15kg a to dlatego, ze po Jasonku mi extra kg zostalo, niby niewiele, no ale zostalo.
Kiedys tez wyczytalam, ze w pierwszym trymestrze sie nie tyje, no a ja przytylam 3kg w pierwszej ciazy, a teraz okolo 2kg. Ja to chyba jestem jakas inna, tyje wtedy kiedy nie potrzeba.

Ale ostatnio naprawde sie wzielam za siebie, przede wszystkim zjem obiad o 5 i pozniej juz nic nie jem, postanowilam, ze tylko owoce. Ogolnie z jedzeniem sie nie ograniczam, poprostu zauwazylam ze mnie zaraz zgubi to wieczorne podjadanie, a tak ogolem to jesm nawet fast food, albo potrafie dwa schabowe zjesc na obiad, albo czekolade.
[ Dodano: 2009-03-11, 21:59 ]
A ja dzisiaj jestem doslownie wykonczona, moje dziecko ma dalej grype zoladkowa, wymiotuje non stop, ciagle placze i do tego musze go na rekach nosic, czego nie robie jak jest zdrowy, ale dzisiaj to on sie czuje tragicznie, a ja juz jestem tym zmeczona. W dodatku musialam dzisiaj pracowac.