isiawarszawa, suwaczek to te dzieciatka pod naszymi wiadomosciami gdzie masz pokazane w ktorym tygodniu dzieciatko jest oczywiscie suwaczek sam rosnie z dnia na dzien, a kopiujesz go do podpisu w swoim profilu
np ten co ja mam niebieski mozesz znalesc na stronce www.baby-gaga.com a ten drugi na stronce www.maluchy.pl
tak pisałyscie ze po wizycie u ginekologa pozakładacie to moze i ja tak zrobie... a kiedy zaczełyscie (w tej lub poprzedniej ciązy) zakupy robic? ponoc nie wolno wczesnie bo to pecha przynosi a ja juz bym chciała kupic łóżeczko i wózeczek i ciuszki... :)
isiawarszawa, jeszcze za wczesnie u nas na watku jest pare dziewczyn po poronieniu takze my raczej czekamy z zakupami na pozniejszy termin, ale wiesz np zakup jakiegos spioszka nie zaszkodzi
a tak wogóle moze któras wie... beta HCG wyszła mi 486 - to znaczy ciąża ale cos wiecej.... jejku ja tak naprawde nic o tej ciąży nie wiem, przeraza mnie to i napawa nie znaną ogromną radością...
isiawarszawa, co do hcg to ja nie wiem nigdy nie robilam ale wiem tylko tyle ze wzrasta, jak widzisz dziewczyny juz chyba spia takze jutro zapytaj
a tak w ogole jak sie czujesz ..?
ja mam synka 8 letniego i bylam na majowkach rodzilabym juz niedlugo blizniaki no ale nie udalo sie poronlam w 10 tyg , teraz jednak mam nadzieje ze bedzie dobrze
dobrze sie czuje... tylko brzuch mnie troche kuje.... zmeczona jestem i strasznie mnie chłopaki w pracy drażnią... (6 facetów i 2 dziewczyny u nas jest, jedna to szefowa /nie ja/ czyli na mnie sie wyzywają... eh)
Witam Kochane z ranusia !!!!
ja juz mieszkano posprzatalam zaraz sniadanko zjem, zupka juz sie gotuje pranie juz sie konczy czy laba na calego hihihhii isiawarszawa, nie daj sie w tej pracy pokaz bazurki hihihih no i trzymaj z szefowa z baba czasami latwiej chociaz niekoniecznie ja zwykle mam lepsze kontakty z facetami hihihi