Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 21:45

My dopiero teraz majeczka juz spi ale byla bardzo zmeczona bylismy dzisiaj u znajomych maz chcial w kosza pograc i wrocilismy przed 20 majka nam zasypiala w samochodzie a dzisiaj pora kapania i mycia glowy wiec musialam ja zabawaic zeby nie usnela
ja tez kapie majke co drugi dzien bo u nas jest zimno w mieszkaniu i nie chce zeby mi sie rozchorowala
maz polecial po pizze a ja mam chwilke dla siebie

Justyna fajne oswiadczyny

[ Dodano: 2008-11-08, 20:52 ]
mialam wam jeszcze pisac u nas jest fiesta w benidormie wiec zapowiada sie goraca noc pewnie po 12 w nocy wyszczela cala armate petard :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 lis 2008, 22:00

ja sie melduje....troszke pozno, jakos mi caly dzien zlecial.... ale odpoczynku zero dopiero teraz mam wolna chwilke.

Pawelek dziekuje Ciociom za zyczenia... no i stawiamy :ico_tort: ale ten czas leci :ico_szoking:

U nas bez zadnych chorob i niech tak zostanie! :ico_sorki:

Nocka w miare, chciaz podudka juz o 1,00 no ale kolacji cos nie chcial jesc no glodny byl!! Potem do 6.30 spanko.

Najlepsze zyczenia dla Klaudii, miej pocieche z Synusia!!!

Jutro ma przyjsc do mnie kolezanka, pewnie bedzie w szoku bo dawno Pawelka nie widziala....

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

08 lis 2008, 22:12

ze mnie to pierdoła jest, od rana mam pisać i za każdym razem zapomne-wszystkiego najlepszego dla Pawełka :ico_brawa_01:
Justyna fajne oswiadczyny
to raczej żart, że "to oświadczyny" bo niby zaręczeni jesteśmy od kilku lat, chodzi o to, że Kuba co jakiś czas wyskakuje nagle ze spontanicznym pomysłem na ślub-między tymi przerwami utrzymujemy, że nie będziemy brać ślubu, nagle On wyskakuje z czymś takim, ja się pukam po głowie i przeważnie go ochrzaniam, że mój ślub nie będzie tak wyglądał, że wszystko na prędce i że jak się chce ze mną żenić to ja chcę białą suknię i wesele :ico_oczko: bo nie zamierzam wychodzić za mąż drugi raz więc chcę raz a dobrze... więc Kuba się focha i mówi, że się wcale nie pobierzemyi taki stan się utrzymuje do następnej propozycji na szybki ślub cywilny :ico_puknij:

Ja wstawiłam do pieca ten jabłecznik-zobaczymy co z tego wyjdzie :ico_noniewiem: Kuba mi napisał, że wrócą w czwartek, albo piątek więc nie jest źle, bo z 10 dni zrobiło się 7 :-D a jutro idę najpierw do Gabriel pradziadków, bo Kuba mnie prosił, żebyśmy ich odwiedzili-dawno się widzieli prawnuczka :ico_noniewiem: a później jedziemy z moim bratem do Ojca...

Gabriel dzisiaj 1.5h zasypiał, ale na szczęście dzisiaj babcia się zajęła sprawą, żebym mogła spokojnie zrobić ciasto-Bogu dzięki, bo ja wieczorem mam mało cierpliwości i jak widzę, że Gabcioch nie chce spać to się zaraz złoszczę

Agnieszka, ja teraz gram w 5 część settlersów, póki Kuby nie ma, bo samej mi się nie chce filmów oglądać, jak Kuba wróci to gre pewnie usunę, bo nie będzie na nią czasu... a Gabeusz to tylko kolejny wymyślony nazewnik od Gabriela :-) mówię tak do niego jak próbuję udawać powagę sytuacyjną :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 lis 2008, 22:53

ja uciekam do lozka! spokojnej nocki!!!

Awatar użytkownika
Fintifluszka

09 lis 2008, 08:35

Dzień dobry po koszmarnej nocy, może nie dokońca dobry, bo Gabriel płacze od samego rana

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2008, 08:50

Dzien dobry

my juz nie spimy od 5.45 a wstawalam do Majki chyba z 5 razy ale nie ma tak zle bo nie placze

stawiam :ico_kawa: Justyna Tobie to sie chyba przyda najbardziej

lece robic sniadanko

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

09 lis 2008, 08:59

I my się witamy :-)
U nas nocka super, jedna pobudka ok. 2 i nie śpimy od 6:45. Stawiamy co kto woli :ico_kawa: :ico_kawusia: i kakałko i kawałek :ico_tort: dla osłody :-)
Ulek już czuje się dużo lepiej, nie leci jej z nosa i nie kicha.
Justyna, a może Kuba próbuje Ci się oświadczyć tak na poważnie... z białą suknią i weselem, tylko jak za każdym razem się z tego śmiejesz, to On boi się. Może takimi "oświadczynami" sprawdza Twoją reakcję.
Ja wstawiłam do pieca ten jabłecznik-zobaczymy co z tego wyjdzie :ico_noniewiem:
Co z tym jabłecznikiem... wyszedł?????
Dzień dobry po koszmarnej nocy, może nie dokońca dobry, bo Gabriel płacze od samego rana
Zęby?
Miłego dzionka....

[ Dodano: 2008-11-09, 08:00 ]
Iwona mnie wyprzedziła :)

[ Dodano: 2008-11-09, 08:03 ]
No i wszystkiego najlepszego dla Arturka, dużo zdrówka :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Fintifluszka

09 lis 2008, 09:43

Najlepsze życzenia dla Artura... No dziewczyny za miesiąc się poważna impreza szykuje co niektórym :ico_oczko:
Co z tym jabłecznikiem... wyszedł?????
nawet dobry-dzięki budyniowi jest bardzo delikatny, na pewno smaczniejszy niż zwykły, przeciętny jabłecznik.
Zęby?
Boże jak ja bym chciała wiedzieć o co chodzi :ico_sorki:
rozchmurzył się trochę, z godzinę sam się bawił, tylko, że siedziałam obok niego i sobie tv oglądałam, teraz śpi... ale noc była strazna, On płacze, a wręcz wrzeszczy i nic nie pomaga-NIC! po prostu nagle się udpokaja i zasypia na chwię... :ico_olaboga:

tylko jak za każdym razem się z tego śmiejesz, to On boi się. Może takimi "oświadczynami" sprawdza Twoją reakcję.
Nie to nie o to chodzi, nas teraz na wesele i suknie po prostu nie stać, w przeciwnym razie na pewno nie mówiłby o cichym cywilnym tylko o normalnym ślubie, te propozycje ślubne to takie chwilowe akty desperacji :ico_oczko: bo Kuba wie o tym, że chcę być jego żonką... pewnie mu szkoda, że nie jest w stanie się wyrobić na weselicho, ale mi się nie spieszy :ico_oczko: poza tym nie raz były takie sytuacje, że moglibyśmy na ślub odłożyć kasę, ale nie myślę wtedy o tym-wtedy bardziej korzystamy z życia i wydajemy kasę "na lewo i prawo", jak kiedyś będzie nas stać na jedno i drugie to czemu nie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2008, 09:55

Wszystkiego najlepszego dla Arturka

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2008, 10:01

wszystkiego najlepszego dla Arturka, dużo zdrówka
Najlepsze życzenia dla Artura... No dziewczyny za miesiąc się poważna impreza szykuje co niektórym :ico_oczko:
a dziękujemy :-)
chociaż szczerze nie planuję robić żadnej imprezy, wiadomo trzeba jakieś ciasto czy sałatke zrobić jak ktoś przyjdzie to będzie jak nie to nie, próba dla pamiętających :ico_oczko:

Ja Wam dziewczyny życzę wkońcu takiej nocy jak dzisiaj za mną, spać poszedł o 20.30 i spał do 8 rano nawet chyba się nie budził tylko raz musieliśmy się przykryć. I jemy już normalnie ale jeszcze dwa dni antybiotyk ma brać. Za to ja coś się nie za ciekawie czuję :ico_chory: katarek mam i tak mi ciężko. Lecę na śniadanie Arturek już zjadł, teraz ja :ico_haha_02:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”