julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

24 wrz 2007, 09:26

witajcie kochane!!!!!!!!
my wczoraj wybralismy sie do windsoru :-D moj nmaz zabral sie za zwiedzanie angli tak mu sie spodobaly wakacyjne klimaty :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

kasia fotki super!!!!
wszystkie foteczki super!!!
zaraz wroce i odpisze tylko trzeba na nocnik bo mi syn drze sie eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i zaraz bedzie niespodzianka w gaciach a jak wiecie je duzo wiec chyba by sie juz nie zmiescilo :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-09-24, 09:29 ]
i po klopocie :ico_oczko:

dzis tesciowa przyjezdza z siostra s. i z mala juleczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja do pracy dopiero w czwartek wiec jest super szkoda ze pogoda do d.........
ale w piatek wyplata a ja mam pare rzeczy do kupienia wiec nie bedzie tak zle nawet jak pada :ico_oczko:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

24 wrz 2007, 09:55

madziorka hihi pisze:ze wy z jasnie pani pasujecie do siebie.. podobne poczucie humoru i dzieciaczki takie dorodne macie hih i ogolnie takie odwazne wesole przebojowe kobitki jestescie. i w domu to wy sprawujecie wladze..

ma sie rozumiec Madziorka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ty jak wywalisz posta to zaraz na dwie strony :ico_oczko:
Madziu Leoś super, a zwłaszcza w tej czapeczce :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
i ma boskie oczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a no wtajemniczyłąm Jasnie Panią bo nikt oprócz Ciebie nie wie i Feli

[ Dodano: 2007-09-24, 09:59 ]
madziorka hihi pisze:a od studentow wiecie kto tylko wiecej pije, smieje, bawi??? Jasnie pani

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 wrz 2007, 11:13

cze lasencje
Mloda oglada Pinkiego i Mozga wiec mam 10 min

no pieknie! ladnie se tu po mnie jedziecie jak mnie nie ma :-D :-D a ja 3 tygodnie nie waczalam nawet nic co by z alkoholem cos wspolnego mialo :ico_noniewiem: :-D :ico_oczko:
madziorka hihi pisze:ale slyszalam ze ceny tam londynskie (jasnie pani moze mnie poprawic jesli sie myle)

no niestety nie mylisz sie :ico_noniewiem: ale sie oplaca, bo 100000 razy lepiej niz w Londynie
madziorka hihi pisze:w ogole wydaje mi sie ze wy z jasnie pani pasujecie do siebie..

proste :-D :-D
martuchafrost pisze:a no wtajemniczyłąm Jasnie Panią bo nikt oprócz Ciebie nie wie i Feli

paranoja :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

[ Dodano: 2007-09-24, 11:14 ]
madziorka hihi pisze:a od studentow wiecie kto tylko wiecej pije, smieje, bawi??? Jasnie pani

madziorka i ja mam do tego swiete prawo, bo ja jestem caly czas studentem w stanie zawieszenia. do tej pory mi nie odeslali papierow, czyli nie wywwalili ze studiow :-D :-D

o kurczaki, ale czad!!!!!!!!!!!!! sie franca zesrakała :ico_olaboga:

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

24 wrz 2007, 11:38

hej laseczki
madziorka no mam nadzieje ze w koncu wypali nam spotkanko...u nas tez jakos ostatnio weekendy sa busy:) w nastepny pawla siostra wpada z rodzinka...a w nastepny weekend jade do pl na 3 tygodnie :-D odwiedze rdzinke fryzjera :-D solarium itp :ico_oczko:
leos sliczny w tej czapce,i jak urosl :ico_brawa_01: ucaluj sonie od nas z okazji jej swieta :ico_haha_01:

konrad juz lepiej po antybiotyku ,gulka juz mu prawie zeszla.chodzi teraz z moimi tamponami w reku i niechce mi oddac :ico_oczko: wariat maly,a najsmiesniejsze jest ze wie gdzie to sie wklada :ico_wstydzioch: chyba mnie kiedys podejrzal :ico_wstydzioch:

my w ten weeken ubieralismy kondzia ma juz kurtke na zime i sweterki i bluzeczki i musialam dokupic jescze jeden komplet majtek :ico_oczko: zostala czapa i buty....

oj musze konczyc bo konrad mnie ciagnie,pozdrawiam was wszystkie z osobna

a martucha ta fotka z fontanna :-D niezla i franio przesliczny :ico_brawa_01:
no i tesciowa rozwala mnie :ico_szoking: na co jej gumki :ico_szoking: ile ona ma lat????

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

24 wrz 2007, 12:08

fela pisze:no i tesciowa rozwala mnie na co jej gumki ile ona ma lat????

nie wiem ile ma lat chyba cos koło 48 :ico_oczko: ale seksik lubi chyba :ico_oczko:
dziekuje za komplementy w imieniu Franczeska :ico_brawa_01:
fela pisze:konrad juz lepiej po antybiotyku ,

super :ico_brawa_01: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
JUSTYNA170979
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

24 wrz 2007, 12:15

No, no a tu gwarno!!! Wpadam szybko sie przywitac bo moj ksiaże (ten mniejszy ma sie rozumiec) ma dzisiaj podly nastroj i za cholirke nie chce lezec, bawic sie tylko rycy. Te zeby to mnie wykoncza :ico_placzek: .
Madziorka ty to posta odwalilas, jestem pelna podziwu, wena tworcza, pierwsza klasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: .

Nic moze zajrze pozniej, jak nie napisze to napewno przeczytam.

Obrazek[/swf]

SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

24 wrz 2007, 12:47

JUSTYNA170979, a wiesz ze my mamy synkow w podobnym wieku :ico_brawa_01: napisz jak tam twoj maluszek :ico_brawa_01:
madziorka hihi, sliczne fotki i czapka fajna hi hi Kubus tez ma taka pamietasz ?? :-D hi hi mamy podobny gust :ico_oczko:
wy to macie naprawde ciekawe zycie hi hi nie ma czasu na nude :ico_brawa_01:
a ja wczoraj spotkalam sie z Agniesia pamietacie dziewczyna z Belfastu jest w ciazy i musze powiedziec ze super kobitka :ico_brawa_01: bylismy u niej na kawce ja dostalam piekne filizanki a kubus misia :ico_haha_02: a pozniej ona u nas bo chciala kupic ciuszki odemnie tak wiec pozbylam sie wiekszej polowy :ico_brawa_01: a w prezencie dalismy jej kombinezon dla jej maluszka no i pozatym prawie dziennie gadamy po 2 godziny przez tel hi hi :ico_oczko: no i zapraosili nas w sobote na pogaduchy mysle ze damy rade wpasc :ico_brawa_01: ja narazie musze zmykas bo maly marudzi a my jeszcze oboje w pidzamych dzis :ico_wstydzioch: tak ze zmykam ubrac siebie i malego i pozniej zajze

Awatar użytkownika
JUSTYNA170979
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

24 wrz 2007, 12:55

SANDRUSIU dzisiaj moj maluch maruda jakich mało, zeby ida i daje mamusi poopalic :ico_olaboga: , ale ogolnie nie narzekam, zjada wszystko co sie mu da, spi cala noc, nie marudzi, jak narazie złote dziecko.
Jocob slicznie wyglada jak sie usmiecha, jest taki pogodny, slodziuchny cukiereczek.

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 wrz 2007, 13:11

hej dziewczyny
doczytalam was ale chce kazdej cos napisac a z tym juz gorzej. Bo chora jestem, spac mi sie chce katar mnie meczy i gardlo boli. Siedze w pracy na dodatek. Od Tomka sie zarazilam bo on ma zapalenie oskrzeli i od soboty antybiotyk przyjmuje.

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

24 wrz 2007, 13:22

hey dziewczyny!!!
Polozylam Vinee spac,ale chyba jeszcze sie cos wierci u gory,bo slysze jakies odglosy,hihi..mam nadzieje,ze zasnie..u nas dzis rano bylo piekne sloneczko,a teraz masakra leje jak z cebra...dobrze,ze prania nie powiesilam na ogrodku,cale szczescie na stojaku wisza,bo bylo by wszystko totalnie mokre..
Dziewczyny ale zescie popisaly, :ico_szoking: malo juz co pamietam z tego wszystkiego.. :-D
Martus fotki superanckie...tak sie zastanawialam jak pisalam kto to ten mlody,a teraz mi sie przypomnialo,ze to przeciez brat Twojego Jacka...ale mam skleroze..hihi
Widac na fotkach,ze juz himory dopisuja i ze wszystko gra...Franio jak slicznie sobie spi w wozeczku :ico_buziaczki_big: slodko wyglada jako raper!!! :ico_brawa_01: a gdzie tesciowa?dlaczego nie ma jej na fotkach?jestem jednym slowem zawiedziona.. :ico_placzek: ale numer z tymi gumkami...swietna masz tesciowa,przynajmniej sie nie nudzisz... :-D hihih
Madziorka rzeczywiscie Twoj Leos wyrosl,slicznie wyglada w tych ciuszkach i czapeczce,model maly :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: na jego usteczka moglabym patrzec i sie zachywycac godzinami!!!
Sandrusia super,ze sie spotkalas z Agniesia :ico_brawa_01: cos rzadko do nas ostatnio zaglada,pogon ja troszke,zeby do nas wpadla na TT...I widzisz juz sie troszke pozbylas ubranek i mozesz kupowac nowe dla Kubusia!!!hihihi
Ela znowu nas opuszczasz :ico_placzek: pochwal sie zakupami ciuszkowymi dla Kondzia i to szybko.... :-D :-)
Emilka jeszcze raz dla Was zdrowka kochani!!! :ico_buziaczki_big:
Anetusia witaj u nas na watku,na pewno sobie poradzicie i szybko sie zaklimatyzujecie w Uk..powodzenia juz zycze!!!
Kasiula co do przeprowadzki to jeszcze nic nie wiemy,ale jak bede cos wiedziec to zaraz Wam napisze ma sie rozumiec!!!a jak tam oponka po pizzy....umialas dojsc do domu po wyzerce? :-D
Lucy gdzie nam przepadlas??? :-)
Gosi tez cos nie widac od rana,pewnie zapracowna siedzi nasza mamuska!!
A ja siedze i zajadam sie pyszna salatka,ktora pierwszy raz zrobilam,.wyszla pychota..mniam mniam..Bablu mam wrocic wczeesniej jakos kolo 13 wiec mam nadzieje,ze sie jeszcze zalapie na troche..hihih
My wczoraj nigdzie nie bylismy,bo po pierwsze pogoda byla do kitu,a po drugie wzielismy sie za sprzartanie,ja gore lazienki i pokoje,Bablu dol,jeszcze tylko kuchnia zostala,bo nie dalismy wczoraj rady,Vinee tez pomagala i zmagala sie z odkurzaczem,koniecznie chciala go ujezdzic..hihi
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2007, 13:25 przez ilonakk9, łącznie zmieniany 3 razy.

Wróć do „Pozostałe”