agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

11 sty 2012, 12:19

Witajcie!!
Ja już po pracy, znowu pół dnia w niej spedziłam, bo kolejne wnioski i pisma do poprawki przyszły, a dziewczyna, która mnie zastępuje nie umie sobie z tym poradzić:(
Myszko- bidulka, wiem jak to jest, niby jeteś na L4a do pracy iść trzeba i nawet dziękuje nie usłyszyszysz, zawalcz o swje zdrowie , do łóżka, kuruj sie zamiast tyrać;)
Sarujka- piję zurawinę, i mam brać furargin do piątku a wpiątek na posiew i zobaczymy co bedzie dalej.
Rybko co do morfologii to lekarz juz rozkłada ręce, tyle srodków i dieta a nic nie pomaga, wyniki lecą na łep na szyje, ale ja w zasadzie w poprzednich ciązach tez tak miałm wiec przestałam sie już tym martwić. co ma być to bedzie :ico_noniewiem:
Moj Damian tez chory, dostał rano biegunki i bóli brzucha, teraz juz lepiej, ale zostawiłam go dizś w domku.

Awatar użytkownika
Asieńka86
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

11 sty 2012, 13:29

asiu to odpoczywaj sobie :-) ja z rana też tak się czułam, teraz wypiłam kawkę i zajrzałam na konto- a tam wypłata przyszła.. od razu smętny nastrój mi przeszedł i na zakupy jadę :-D
agasio zdrówka dla Damiana :-)

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 sty 2012, 13:41

dzien dobry mamuski :-D
tez mi sie takie chusty podobaja ale szkoda tylko, ze to na tak krotko :ico_sorki: :-)
szybkiego powrotu do zdrowka dla wszytskich chorowitek :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

11 sty 2012, 13:42

witam :ico_ciezarowka:

ja dopiero teraz,bo rano glukoza oczywiscie wyrzygana i czuje sie okropnie,nie dosc,ze na miejscu po 15 minutach poszlo,to potem jeszcze w domu :ico_olaboga: 17 stycznia mam wizyte u mojego lekarza,mowil,ze jak dzis nie dam rady z ta glukoza,to da mi skierowanie do przychodni diabetologicznej,mam nadzieje,ze tam inaczej potrafia stwierdzic ta cukrzyce,bez potrzeby picia tego g....a :ico_zly:

kingoza - pod koniec to ja chodzilam co 3 pozniej co 2 tygodnie na wizyty :ico_sorki:

dzwoneczek - pizza zostala,sa jeszcze dwa kawalki :-D

jagodka - fajna wage ma wasz synek i ciesze sie,ze pozostaje synkiem nadal :ico_oczko:

Myszka - polecam ten Prenalen,ja dzis tez mam katar,poki co sama woda mi leci z nosa i nic nie boli,ale jak pojade po mlodego,to skocze do apteki po syropek :ico_sorki:

Martalka - logistycznie to i mi bedzie ciezko pewnie przy 3,bo mlody do przedszkola,maz nie zawsze moze go zaprowadzic,dlatego 2 auto kupujemy,bo on sobie jednym do pracy pojedzie,a ja sie bede bujac drugim do przedszkola i zakupy :ico_oczko:
Do pomocy zawsze mozesz zagonic wszystkich,grunt to dobre podejscie,jedno poda recznik,drugie wyniesie pampers a trzecie poda kremik,potem kazdemu buzi,ze sa tak wspanialymi dziecmi i wszyscy zadowoleni :ico_oczko:

sajurka - najgorzej kapac takiego noworodka,bo drze sie i nie wiadomo czy woda zla czy co,ale jak sie kilka dni kapie - dziecko juz zna rytual,ze jest kapiel,przebieranie w pizamke i cycus do spania,to juz nie placze i jest luuuz.Moje dzieci maz kapie i to do dzisiaj :ico_oczko:
w poprzednich ciązach tez tak miałm wiec przestałam sie już tym martwić.
- moze taka twoja uroda :ico_olaboga:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2012, 13:48

tez mi sie takie chusty podobaja ale szkoda tylko, ze to na tak krotko
Koleżanka ma synka 8 miesięcznego i dalej chusty używają. Mały w ogóle wózka nie zaakceptował i chusta była jedynym rozwiązaniem. Więc sporo się ich używa jak kupi się odpowiednią.

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 sty 2012, 14:24

ja juz przejrzałam ubranka i już pierwsza tura sie pierze :ico_brawa_01: brakuje nam tylk ubranek o rozmiarze od 56 do okołó 80 cm....wiec spoko...nie jest źle... :-D

le myślę że nie ma tego żeby sie nie nauczyc
no pewnie :-D
Ja już po pracy, znowu pół dnia w niej spedziłam, bo kolejne wnioski i pisma do poprawki przyszły, a dziewczyna, która mnie zastępuje nie umie sobie z tym poradzić:(
bez ciebie ani rusz :ico_oczko: odpoczywaj sobie teraz....i zdrówka dla synka
a tam wypłata przyszła.. od razu smętny nastrój mi przeszedł i na zakupy jadę :-D
o
jak fajnie :ico_brawa_01: ja też czekam na swoją jak na zbawienie :ico_oczko:
bo rano glukoza oczywiscie wyrzygana
:ico_olaboga: o rany...przykro mi... :588:
to da mi skierowanie do przychodni diabetologicznej,mam nadzieje,ze tam inaczej potrafia stwierdzic ta cukrzyce,bez potrzeby picia tego g....a :ico_zly:
na pewno coś zaradzą :-)

kingoza, witaj :-D
Koleżanka ma synka 8 miesięcznego i dalej chusty używają.
to super...Dawid tez nie lubił zbytnio wózka wiec to byłoby dobre rozwiązanie, szczegolnie ze my uwielbiamy z mężem długie spacery...moglibyśmy łazic i łazic bez konca :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

11 sty 2012, 14:59

.nie jest źle... :-D
- super :ico_brawa_01:
ja też czekam na swoją jak na zbawienie :ico_oczko:
- nasza byla wczoraj :ico_oczko:

A to moj dzisiejszy brzuszek :-D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 sty 2012, 15:01

A to moj dzisiejszy brzuszek
bardzo ladny..i wcale nie taki ogromny...w sam raz :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

11 sty 2012, 15:02

maz oczywiscie skomentowal,ze widac pot pod pacha :ico_wstydzioch: to prosze o zamkniecie oczu :ico_oczko:

[ Dodano: 11-01-2012, 14:03 ]
dzwoneczek - dzieki :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 sty 2012, 15:48

rybka super brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja tam nie widze zadnego potu :ico_oczko: :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”