aniawlkp86, naprawdę są małe twoje do siebie podobne! ciekawe jak będzie dalej....
hmmm... żadnych nowych porodów od "moich czasów"... ;)
Jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to poszlam do gina. Gin nie mogl stwierdzic ciazy bo jej nie widzial bo wedlug jego to mial juz byc prawie 6 tydziensory dziewczyny ale skopiowałam z wąteczku " wspólny termi..." bo już nie mam siły drugi raz pisać
jestem troszkę zła i smutna i w ogóle
raz, bez sensu siedziałam w kolejce 1,5 godziny u mojego lekarza i tak mnie nie obejrzała , bo wizytę u tamtego miałam niedawno ,wiec nie ma sensu ciągle tam grzebaćprzełożył ,wizytę na 18 lipca. Wyszłam z niczym
Dwa, ten durny lekarz , tak mnie przestraszyła na tym usg ,że sama nie wiem co mam myśleć. Jak u niego byłam na wizycie to mu mówiłam ,że miałam ostatnio bardzo długie przerwy miedzy @ i wydaje mi się ,że ciąża nie jest taka zaawansowana to on się upierał ,że macica jest już taka duża ,ze to na pewno 10 tydzień.
A teraz do mnie ,ze coś jest nie tak ,ze płód jest za malutki i to wygląda dopiero na 7 tydzieńi poczekamy za miesiąc zrobimy drugie Usg i się okaże czy maleństwo się rozwija
Ja mialam podobna stuacje![]()
ale ale serducho biło !!!!! to mnie tylko pociesza i trzyma przy dobrych myślach
O matko no ja nie wiem co za natura, na złośc mi ta pogoda robi. A tak bym wesżła do basenu , wodę mamy taka ciepła wrrrrra u mnie znowu gorącoPogoda dalej blee szaro buro i zimno.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość