Polecam w piatek wtedy przez weekend fajnie spokojnie w szpitalu a w poniedzialek do domkuja to bym chyba wolała w tyg rodzić niż w niedzielę
a sa jeszcze jakies dodatkowe objawy zatrucia ciazowego?... bo to może być zatrucie ciążowe.
W badaniach krwi no wyszlo ze mam anemie mocną tylko,prob watrobowych nie mialam.Madleine ja to bym poszła do lekarza z taką opuchlizną zeby mu pokazać...? a jakie Ci wychodzą badnia krwi? robiłaś moze próby wątrobowe?
jak by tylko dąło się zaplanować dzień porodu naturalnego (oczywiscie w 100% naturalnego bez wspomagaczy typu oksy) to bym wybrała właśnie piątek 6 lipcaPolecam w piatek wtedy przez weekend fajnie spokojnie w szpitalu a w poniedzialek do domku
hehehe nie no co Ty nie uraziłaś - raczej mnie to rozbawiło bo w sumie bardzo trafnie ujęteWiesz tak m isię te Twoje stopy skojarzyły ze stopami Fiony ze Shreka (mam nadzieję ze Cię nie uraziłam) ale ona miała włąśnie takie bez kostek i paluszki na same paznokcie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość