Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2012, 12:40

jasne że lepiej,opuchlizna jest normalna w ciązy,ale jak widziałam na fotce u ciebie to wydaje mi sie bardzo duża :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2012, 12:41

Madleine, jak najbardziej pokarz,powinna doradzić co i jak :ico_sorki:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2012, 12:42

Madleine, mysle ze spokojnie z tym mozesz iść na IP w szpitalu :-) Przynajmniej beda Cie mieli w komputerze i jak przyjdzie do porodu bedziesz miala mniej formalnosci :-D
Mialam Ci ostatnio pisac - jak masz jakies pytania odnosnie szpitalu co wziac, czego nieto sluze pomoca :-)

Awatar użytkownika
Madleine
Trzy tysiące lat minęło...

29 cze 2012, 12:44

jak masz jakies pytania odnosnie szpitalu co wziac, czego nieto sluze pomoca
Wlasnie mialam sie pytać Ciebei czy trzeba tam brac ciuszki i kosmetyki dla maluszka czy dają szpitalne? :-)

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2012, 12:50

Wlasnie mialam sie pytać Ciebei czy trzeba tam brac ciuszki i kosmetyki dla maluszka czy dają szpitalne?
Daja swoje ciuszki ale mozesz miec swoje.
Nie ma opcji by sie zgubily, bo codziennie jedziesz na kapiel z maluszkiem i robia to przy Tobie :-) Zakladaja nowe ubranko, a brudne oddaja :-)
Weź swoje pampersy, mokre chusteczki, kilka tetrówek, krem bez cynku ! najlepiej klasyczne Bambino do pupy. Kąpią w emolientach swoich szpitalnych :-)

Awatar użytkownika
Madleine

29 cze 2012, 12:51

Daja swoje ciuszki ale mozesz miec swoje.
Nie ma opcji by sie zgubily, bo codziennie jedziesz na kapiel z maluszkiem i robia to przy Tobie Zakladaja nowe ubranko, a brudne oddaja
Weź swoje pampersy, mokre chusteczki, kilka tetrówek, krem bez cynku ! najlepiej klasyczne Bambino do pupy. Kąpią w emolientach swoich szpitalnych

Awatar użytkownika
Qanchita

29 cze 2012, 13:14

Ale miałam do czytania :ico_olaboga: Nudziło Wam się od rana :ico_haha_01:

Madleine teraz wiem co to znaczy OPUCHLIZNA :ico_szoking: Mi czasami nogi spuchną ale czegoś takiego nie widziałam :ico_szoking: Pokaż to lekarzowi czy położnej bo to rzeczywiście może być zatrucie ciążowe i wcale nie musi się wiązać z nadciśnieniem. U mnie w szpitalu strasznie panikują na punkcie opuchniętych nóg. Jak miałam cc z Jolką to też lekarka jak mnie przyjmowała patrzyła na stopy że lekko opuchły a koleżankę, która miała podobny termin nawet na obserwacji zatrzymali na 12h żeby badania porobić.

Kasiala jak zaczyna Cię boleć jak na okres to może to już :ico_szoking: I w weekend urodzisz. Ja się cieszę jak głupia że mi coraz częściej brzuch twardnieje ale niestety ( :ico_puknij: ) jeszcze bez żadnych bóli :ico_noniewiem: Chociaż znam kilka dziewczyn które nie miały bóli tylko samo krocze je bardzo bolało i w szpitalu się okazało że rozwarcie szybko postępuje :ico_szoking:
Chciałabym, żeby ten weekend należał do nas :ico_sorki: Dziś wybieram się na dłuuuugi spacer po wertepach :ico_oczko:

Kurcze nie pamiętam co jeszcze która pisała :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Madleine

29 cze 2012, 13:20

Madleine teraz wiem co to znaczy OPUCHLIZNA Mi czasami nogi spuchną ale czegoś takiego nie widziałam
A ja myslalam,ze wszystkim tak bardzo puchną szczerze mowiac...i myslalam ze to normalne :ico_wstydzioch:
Dziś to pokaze jak bede w szpitalu...
Chciałabym, żeby ten weekend należał do nas
Trzymam za to kciuki :-)

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2012, 13:21

Madleine, puchna ,mi tez puchły,ale nie aż tak.... :ico_olaboga:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2012, 13:33

Dziewczyny w razie czego szybkich porodów.
zmykam na ponad tydzień, pewnie jak wrócę będą już co niektóre rozpakowane :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”