Spotkanie u koleżanki udane choć jej 2,5 letnia córcia nie chciała dzielić się z Wiktorem zabawkami

Ale później usiadła na krzesełku i kazała żeby Wiktor usiadł jej na kolana

A jak on usiadł to kazała mu zejść, bo jest za ciężki

I nawet bajki mu czytała
A tak mi się przypomniało, że jak wczoraj byłam w kiosku z Wiktorem to właścicielka nie mogła uwierzyć, że on ma dopiero 1,5 roku

Stwierdziła, że jej synek, który skończył 3 latka jest postury Wiktora
Matko jedyna Ewcik co to znaczy, że Ala zjada cztery porcje dziennie owoców ? Mój jak zje 3/4 banana to jest sukces

Jabłkiem pluje od maleńkości, possie ewentualnie pomarańcza czy mandarynkę.
Kaufland powiadasz ? Ja jakoś tak przywykłam do Auchan, że tam jeździmy na comiesięczne zakupy
Ale ja nie jestem aż tak gospodarna

Biorę po prostu to, co jest potrzebne i sprawdzone choćby było troszkę droższe.
Sikorko

za utrzymanie rytmu dnia

Ukłony wielkie
lady Wikuś chodzi z Upsy Daisy na spacery, a co
Ewcik dokładnie tak, moje ulubione jogurty w Biedronce produkuje Bakoma i są pyszne. Ale niestety większoć tych naprawdę tanich produktów, tych made in tesco czy real to badziewie produkowane jak najtańszym kosztem
Daria ławeczka prezentuje się super

Matko jak ja zazdroszczę tego, że twoja mała glizda sama ci uśnie

Mój jeszcze nigdy nie położył się ot tak sam z siebie
No i muszę z nim wytrzymać do 19 ... Kąpiel i pewnie nim zdąży przyłożyć głowę do poduszki to uśnie ... tak jak wczoraj ... Nie powiem, fajnie jest mieć w domu ciszę już o 19.30 ale to nie jest dla niego dobre

Kiedy on ma regenerować siły, te 10-11 godzin snu w nocy mu wystarczy ?
Ooo mam otwarte okno i słyszę jak mały woła coś, chyba ba-ba

Gnojek jest niezniszczalny
[ Dodano: 2008-11-06, 15:51 ]
aaaa siostra dziś do mnie dzwoniła i opowiedziała mi, co przydażyło się naszemu braciszkowi w szkole ... Jacyś chłopcy z VI klasy ściągnęli mu majteczki w ubikacji i nie chcieli wypuśćić

Masakra

Sześcioletniemu dziecku

Moja mama zrobiła awanturę, ponoć dyrektorka ma się z tymi chłopakami rozprawić ... I puść tu dziecko do szkoły