Dziewczyny w razie czego szybkich porodów.
zmykam na ponad tydzień, pewnie jak wrócę będą już co niektóre rozpakowane
to mnie teraz straszysz bo mnie często łapie taki ból okresowy no ale te skurcze przepowiadające mogą być i miesiąc przed. Więc mam nadzieję że ten miesiąc przetrzymam W poniedziałek idę do lekarza i na ktg to zobaczymy co mi powie.Ja się cieszę jak głupia że mi coraz częściej brzuch twardnieje ale niestety ( ) jeszcze bez żadnych bóli
Wiesz nie chce nic mowic,ale moja kolezanka ktora miala zalozony krążek bo szyjki nie miala wogole od polowy ciazy to jak jej zdjeli w 37 tyg to chodzila jeszcze 3 tyg zanim urodziła - także różnie to bywaSzyjka ponoc na to wskazuje....
no i wrocilismy ze szpitala...chyba trafilismy na kiepski dzien bo nikt nie chcial wogole z nami gadac,nikt nie mial czasu,odsylali nas po informacje dot porodu od jednych do drugich. W koncu jakis lekarz do nas podszedł powiedzial tylko ze na konsultacje anestezjologiczna mam jechac na dol sie umowic no i przy okazji chcialam mu pokazac moje nogi i rece,ale on ledwo zerknal i powiedzial ze to normalne i ze to jest ostry dyzur i,ze chyba zdaje sobie sprawe,ze mają tu powazniejsze przypadki Głupio mi sie zrobilo bo ja nie przyjecham z tym przeciez na ostry dyzur tylko chcialam info do porodu a nogi to tak przy okazji ,a wyszlam na kretynke...ehhh no i a palcow u rąk nawet zgiac nie moge takie wielkie...no ale coz. Skoro normalne to normalne nie bede wnikac,chociaz moj maz dalej panikujeJak pokaże to położnej a wzbudzi to w niej niepokój przebadają Cię w szpitalu.Nie robią z tym problemow.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość