NICOLA_1985

20 kwie 2012, 12:47

hej
my po badaniach ale wyniki będą dopiero w poniedziałek i wtorek czyli cała wieczność :ico_noniewiem:
zaliczyliśmy plac zabaw Krystian padł i śpi a Karolina się chyba nudzi bo marudzi i wymyśla
dzisiaj ma przyjechać do mnie moja siostra a później może przyjdzie koleżanka z dziećmi to nie będę miała czasu na necie siedzieć i głupot czytać.. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

dzisiaj miałam miły telefon :ico_oczko: Julka :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 kwie 2012, 14:37

my też plac zabaw zaliczyliśmy, do tego spacerek, zakupy i teraz obiadek się robi.

Tobiaszo zaliczył nawet soczek w kartoniku, bo jego napój w butli już się skończył, a było serio gorąco. i o dziwo wiedział od razu jak ma pić. a nigdy nie pił przez słomeczkę :ico_haha_01: jestem z niego dumna, za tą coraz większą zaradność i samodzielność :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

wyszperałam mu jeszcze wiaderko i łopatkę, to będzie miał na popołudniowy wypad z babcią do piaskownicy :ico_sorki:

Nicola, trzymam kciuki! :ico_sorki:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 kwie 2012, 15:08

Tobiaszo zaliczył nawet soczek w kartoniku, bo jego napój w butli już się skończył, a było serio gorąco. i o dziwo wiedział od razu jak ma pić. a nigdy nie pił przez słomeczkę jestem z niego dumna, za tą coraz większą zaradność i samodzielność
u nas zuzka juz od dawna pije ze slomki najpierw sie tak nauczyla pic pozniej z niekapka.

NICOLA_1985, na pewno bedzie to dla was jeden z najdluzszych weekendow. ja wierze mocno ze bedzie wszystko ok.

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!

20 kwie 2012, 15:33

Nicola, zaciskam mocno &&&&&&& - w poniedziałek na pewno będą dobre wieści :-)

Tibby, Dawiś pije ze słomki już dobrze ponad rok :ico_oczko: A z niekapka nie chciał wcale :ico_noniewiem: , więc nawet bidoniki od dawna takie mamy ze słomeczką :ico_oczko:

Awatar użytkownika
karo-22

20 kwie 2012, 15:38

Nikoś też już kupę czasu pije ze słomki i w domu też ma kubek - bidon ze słomką :-)

U nas weekend imprezowy :ico_oczko: Dziś na 18 jedziemy do 2,5 tygodniowego Emilka :-) Nie mogę się doczekać :ico_oczko:

Jutro moje ur, zjeżdża się rodzinka, Teściowie zostają na noc. A w niedzielę, idziemy do moich rodziców, bo 17.04 urodziny miał też mój brat i nie było kiedy opić :ico_oczko: a 23.04 Taty imieniny, więc chyba w niedzielę za jednym zamachem :ico_oczko: Prezenty pokupowane, szczególną frajdę miałam z zakupów dla Emilka :-D

No i doszła nam imprezka w czerwcu - chrzciny :ico_oczko: tydzień po komunii, ech wydatków się szykuje :ico_oczko:

Teraz mój M na dworze tnie drewno, Niko jeszcze śpi, ale pewno zaraz wstanie i dołączy do Taty, a ja robię gołąbki :-)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 kwie 2012, 15:52

NICOLA_1985, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&
ja czuje ze to nic poważnego
U nas za oknem piękna pogoda wziewałam dzieci i rano pojechaliśmy autobusem w ramach urozmaicenia do miasta poszliśmy sobie na ryneczek kupilismy lody i delektowaliśmy sie w promieniach słoneczka :-D :-D
super było po tem wstąpiłam z dziećmi do sklepu z butkami i kupiłam im sandałki gumiaki hihi
i wracałam jak jak objuczona :ico_oczko:
bartoszek teraz smacznie spi
a tu fotka z dziś
Obrazek
Obrazek
Obrazek

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 kwie 2012, 16:04

Jutro moje ur, zjeżdża się rodzinka, Teściowie zostają na noc. A w niedzielę, idziemy do moich rodziców, bo 17.04 urodziny miał też mój brat i nie było kiedy opić a 23.04 Taty imieniny, więc chyba w niedzielę za jednym zamachem Prezenty pokupowane, szczególną frajdę miałam z zakupów dla Emilka

No i doszła nam imprezka w czerwcu - chrzciny tydzień po komunii, ech wydatków się szykuje
ile impreze no a juz nie mowiac o kasie ile a te imprezy trzeba wydac
no pochwal sie co kupiliscie Emillkowi?

gozdzik, slicze zdjecia. no a Bartoszek w tych adidasach wyglada jakbym mial taka duzo stope

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 kwie 2012, 16:19

nos rozmiar 25 :ico_oczko:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 kwie 2012, 17:17

gozdzik, to tez nie mala ma nozke. zuzka ma 26 wiec sandalki pewnie zakupimy 27. a i pochwal sie bucikami.

a ja juz mam dosc tej ciazy, dluzy sie okropnie. niby juz nie duzo zostalo do terminu bo tylko 2 tygodnie ale dla mnie to az 2 tygodnie. nawet nie mam sily wychodzic na dwor dobrze ze mama wychodzi z zuzka.
a i zastanawiam sie czy zuzka nie dostala rotawirusa bo ma rozwolnienie od 5 dni. robi kupy4-5 razy dziennie

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 kwie 2012, 22:03

dawaj jej duzo pic żeby sie nie odwodniła bidulka

Wróć do „Przedszkolaczki”