hej kobietki
karolas, czekamy na filmiki, juz sie nie moge doczekac nowych wyczynow Amelki!! a z sanatorium to tez mi sie zdaje ze wychodzic nie mozna, ale niewiem w sumie jak taki maly chlopczyk to moze mama moze byc z nim, i oby tylko blizutko bylo to sanatorium!
dziewczyny a my wlasnie z zakupow wrocilismy, bylismy w zabawkowym i wkoncu postawilam na swoim hihihi Julcia dostanie na swieta od nas klocki Lego Duplo, kupilismy jej te Zoo Olbrzymie,
swietna sprawa, bylismy u Julenki kuzynki i tam zalapalismy jak Julenka sie nimi bawila , jak sie cieszyla, wiec w koncu kupione, zapakowane, tylko czeka na swieta achh juz sie nie moge doczekac, a patrzelismy takze na takie organki stojace dla dzidzi z mikrofonem, nie moglismy z Julenki jak zaczela grac na nich przyciskac klawisze dmuchac w mikrofon hihihi ale nad tymi organkami stoi znak zapytania bo sa tak glosnie ze niewiadomo czy nam uszy nie opuchna po jakims czasie, ale fajnie ze byly na takim stojaku stabilnym, wiec Julenka przy nich moze cwiczyc stanie i trzymanie balansu, no zobaczymy do swiat jest jeszcze troszke czasu hihihiih
[ Dodano: 2007-11-17, 15:29 ]aaa i A. siostra zaprosila nas na obiad dzis wieczorem,a le sie zdziwilismy i tak sie zastanawiamy czy to nie przypadkiem od tego ze dzidzi dostala hihih i cos jej sie odmienilo i nawrocila na dobra droge hhihi a moze ma jakis plan bo moj brat jest tutaj z nami tylko mieszka u moich dawnych pracodawcow i remontuje im domek no i oni ( jego siostra) wlansie kupili domek i jest tam pelno roboty wiec niewaidmo czy o to chodzi, ale to nic, tak czy siak bedziemy miec okazje do porozmawiania i blizej sie poznania, jej coreczka ciagle placze wciaz od samego urodzenia ma juz poltoramiesiaczka ale dalej, podejzewaja bole brzuszka bo ona placze i placze calymi dniami i nocami, zal mi w sumie jej z jednej strony ale teraz jak sie daleko przeprowadzili to nawet nie mam jak do niej podejsc i pomoc. mam tylko andzieje ze jej coreczka szybko poczuje sie lepiej i bole brzuszka przejda...