[ Dodano: 2011-04-10, 10:33 ]
w ogóle zauważyłam,że mała jakaś spokojniejsza jest w brzuszku i czasami mam wrażenie,że jest gdzieś głębiej bo nieraz nie mogę jej wyczuć jak dotknę brzucha

Szukamy yorka a najlepiej jakby było to york biewera ewentualnie jak nie znajdziemy to będzie sznaucer miniaturka. Do bloku i takiego metrażu nie wyobrażam sobie dużego psa. Choć fakt marzy mi się wyżeł weimarski lub niemiecki gładkowłosy czekoladowy. Psiara ze mnie i zawsze miałam psiaki, czasami kilka tym bardziej że tato to myśliwy.murchinson jakiego pieska szukacie?, pewnie jakiegoś niedużego
W ciąży czasami pojawia się krwawienie z dziąseł. Byłaś u stomatologa z tym?Warto by to zobaczył. Może zastosuj dentosept lub dentomix żel, a po myciu płucz naparem z szałwii i rumianku.dziewczyny jak mi dziąsła krwawią to moje, jak się czyszczę to garść włosów.

to będziemy czekać na wieścijutro wizyta ciekawe cóż mi ten mój lekarz powie będę go molestować żeby mi w najbliższym czasie usg zrobił
ładne te pieski są i takie pieszczochySzukamy yorka a najlepiej jakby było to york biewera ewentualnie jak nie znajdziemy to będzie sznaucer miniaturka.
wszystko możliweMy to zaraz zostaniemy kwietniówkami a nie majówkami.
to ja nie chcę wiedzieć ile moje dziecko teraz będzie miałoW szpitalu to się śmiali że 3 kg dziecko przez cc, 4 kg - sn (ale tak rodziły tylko wieloródki).

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: PalmaKaply i 1 gość