Mamusia niestety nigdzie nie pojechaliśmy

Madleine jak Twoje sopy i ogólnie opuchlizna?
Mnie dzisiaj od rana do 16 bolał brzuch jak na @ już myślałam ze co z tego będzie ale przeszło. teraz zaniwu coś pobolewa ale nie jakoś szczególnie...
no i moje stopy takie gorącebo normalnie palą mnie całe
a gdzie tak Cię uciskała?Mloda mnie tak uciskala ze az sie darlam
ja zamierzam pływaćDziewczyny myślicie że gdy bym poejchała nad wodę to mogę popływać?
u mnei w aptece chyba jakas baba dziwna jest,powiedziala,ze bez konsultacji z lekarzem ona mi zadnego zelu nie sprzeda bo to niebezpieczne jest. ;/ Chcialam sobie kapsulki dermogel kupic ( je sie wsmarowuje w twarz takie nawilzajace z witaminami) to tez sie rzucala ,ze musze zapytac lekarza...a może jakiś żel chłodzący do stóp sobie kup przecież zwariować można... ja Cię podziwiam już chyba nigdy nie będę narzekać że mi stopy puchną!!!
Powiem Ci zejak mi nogi tak puchly w ciazy mama chciala zlagodzic me bole i dac mi kojacy zel do nog... A tam ku memu zdziwieniu znaczek - pani z brzuszkiem przekreslona....ze bez konsultacji z lekarzem ona mi zadnego zelu nie sprzeda bo to niebezpieczne jest.
Na wlasną ręke wiadomo,ze nie. Dlatego specjalnie pytalam o taki dozwolony dla kobiet w ciazy ( bo czytalam ze są takie),ale ona ,ze nie wie nic o takich i mam isc najpierw do lekarza. Tylko,ze ja myslalam,ze farmaceuta powinien wiedziec takie rzeczy.Powiedziala zeby nie stosowac niczego na wlasna reke...
nawet nie wiedziałam że takie znaczki dająpani z brzuszkiem przekreslona....
jak ja się pytałam farmaceutki o tantum verde lub o coś na gardło to powiedziała że teraz wszyscy producenci się ubezpieczają i nie pozwalają w ciąży. A ona mi tantum verde poleci bo wszystkie ciężarne to kupują.Nawet Tantum Verde na gardlo mi nie chciala sprzedac,a wszyscy na okolo mowia ze mozna.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: PalmaKaply i 1 gość