witajcie kochane baboski
wybaczcie ale nie jestem w stanie was doczytac..kilka dni mnie nie ma a tu chyba z 10 stron
foteczki aginka przecudne....ale u was snieg...u nas jeszcze w tym roku nie spadl....Malwinka ma sliczny kombinezonik
a to co stalo sie twojemu bratu..brak mi słów...chyba serce mi przestalo bic jak to wszystko czytałam....przepraszam ale nic wiecej nie napisze...
powiem wam ze juz sily nie mam...chora jeste,,głowa mnie boli...gorączka..katar...do tego mdlosci..wymioty...chodzenie do kibelka do godzine..nie mam sily na nic...tak chcialabym polezec ale choc wyspac sie cala noc...mam totalny kryzys....nic mi sie nie chce i nie daje sobie rady....Mati raz w dzien spi raz nie..w nocy tez nie jest za wesolo...budzi sie czesto i chce z nami spac...a jka tylko ide do WC to placze strasznie....do tego znowu usypiam go na rękach bo sam zasnąć nie chce
mówie wam baboski..mam dosc....jeszcze szkola jutro..głowa mi pęka
Aniu..sliczna fotka Kinguni..ale ona duza
i Nicolki foteczki jak zawsze siliczne
maggie..dawno nie wklejałas zdjęc Antosiowych
sorki ze tak o sobie dzis ale musialam sie wyzalic
[ Dodano: 2007-11-16, 21:10 ]a zapomnialam o najwazniejszym..przeciez mój syneczek chory tez jest.biedny spac nie moze bo katar go męczy.....i my spac nie mozemy bo on strasznie chrapie
do tego okazało sie ze ma grzybice na paznokciu u stopy i musimy po lekarzach pojeździc