no własnie te leginsy, które zamówiłam są ala dzinsy i też miałam taki zamysł, zeby z jakąs tunika nosić.
A obcasik zgrabny, niewysoki, w sam raz do porannego biegu do pracy
do nich by pasowaly dzinsy rurki i jakis dluzszy sweterek-tunika w odpowiednim kolrku
o tak! rurki... DŻINSY
kumpela która była zachwycała się moimi piersiami, mówiła że takie fajne sterczące nie obwisłe, jak sztuczne (pomyslałam se bi? ;) ) , byłam bez stanika. teraz mogę to robić, o czym zawsze marzyłam - chodzić bez stanika! wcześniej co prawda też mogłam, ale teraz są takie mrau :)
dorotaczekolada, pokaz no się kobieto a my Ci powiemy czy mozesz chodzić w mini, bo pewnie mozesz i ładnie wyglądasz, tylko tak gadasz...
Jak sie postaram, to wymysle 20 rzeczy, które trzebaby zmienic w moim wyglądzie
[ Dodano: 2010-10-22, 22:08 ] spadlamznieba, zacznij karmić to zobaczysz jakie będą fajne moje były, niestety zmalały do poprzedniego rozmiaru
Fajne butki. Ja kupiłam sobie w zeszłym roku fajne kozaczki jak już było po sezonie ze skórki z przeceny. Najlepiej się tak opłaca i teraz mam jak znalazł
idzcie, co druga to lepsza - każda narzeka na swój wygląd. Aż jestem ciekawa jak wygladają te pseudokrzywe nogi Dorotki i kolejna się znalazła, surtsey, a jakie Ty masz wady, co? Wariatki!
[ Dodano: 2010-10-22, 22:09 ] surtsey, nie zawsze po karmieniu są obwisłe czy maleją - czasami zostajątakie same, czasami maleją i są takie jak przed porodem... ciekawe jak moje będą wyglądać , ale jak coś będzie zn imi nie tak, to sobie je powiększe.
spadlamznieba, fajna kumpela ja teraz mam murzynskie piersi,i to faceta murzyna surtsey, nie mam aktualnej fotki poza tym ja na zdjeciach zawsze wychodze ohydnie
ale ja bym w sobie nic nie zmienila..pare kilo czy cm tu czy tam mi nie robi...przywyklam do siebie