avanti83, to normalne ze sie denerwujesz

sama jestemciekawa jak to z Toba bedzie

ja dzis wizyta u gina jeszcze zadzwonie gdzieś po 10 zapytam czy dzis przyjmuje by na darmo nie pojechac

ja mam taki metlik w glowie ze najchetniej bym wylaczyla zasilaniesama jestemciekawa jak to z Toba bedzie![]()
ciesz sie ze masz tak wyczulonego wrazliwego meżatez tak macie ze jak tylko jekniecie ,skrzywicie sie itp to mezus sie pyta cos cie boli kochanie wszystko dobrze zaczeło sie ??? jeszcze troszke i doprowadzi mnie do szału
monia ja sie bardzo ciesze .......tylko tak sie zastanawiam ...ze do porodu zostało mi jeszcze miesiac .....jak on tak mnie bedzie traktował jak jajeczko to oszaleje .......nic nie wolno robic , najlepiej to lezec i w ogóleciesz sie ze masz tak wyczulonego wrazliwego meża
też sie ciesze bo ostatnia wizyta była 5 marca i też juz jestem ciekawa co u mojej małej dawno nie widziałam mam nadzieję ze wszystko jets dobrzeale masz fajnie z ta wizyta .....ja dopiero jutro !!!!
ja dopiero zjem sniadanko i potem kawkazjadłam sniadanko i teraz sie biore z kawke !!
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość