Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 kwie 2011, 18:56

Murchinson ja też mam bardzo słoneczne mieszkanie, wszystkie okna od południa i każdy najdrobniejszy pyłek widać. Do tego dochodzą jeszcze koty i żwirek, który wynoszą z kuwety pod łapkami, mimo że przed kuwetą mają wycieraczkę specjalną. Muszę odkurzać co drugi dzień, bo już 3 dnia mieszkanie wygląda jakby było 2tyg. nie sprzątane :ico_sorki: A Wy nosicie się z zamiarem zmiany mieszkania?

Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

10 kwie 2011, 20:05

Tak, chcemy zmienić mieszkanie albo na nowe albo na dom za jakiś rok-dwa. Wszystko zależy od finansów i tego czy będziemy mieszkać i pracować tutaj czy gdzieś indziej. Zobaczymy. Właśnie z tego też powodu nie zdecydowaliśmy się na zmianę podłogi na drewnianą. Wiesz jak mieliśmy parkiet (półmatowy) to tak samo było widać, odkurzanie co drugi dzień, a już tym bardziej jak my nie mamy dywanów. Drewno to drewno. Z panelami to się obawiam jednego, że szybko zaczął łódeczkować-podnosić się na łączeniach. Za to moja teściowa swoje panele to mało powiedziane, że przeklina-czasami biega ze szmatą 2 razy dziennie. Ty przy kotkach też masz dodatkowe sprzątanie.

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 kwie 2011, 20:34

no nie ukrywam, że kociaki dokładają bałaganu, szczególnie teraz jak się kłaczą strasznie :ico_oczko: nam marzy się dom i jak sprawy dalej będą rozwijać się tak jak teraz, to w niedalekiej przyszłości marzenie pewnie się spełni, a wtedy podłoga tylko drewniana :-D

[ Dodano: Pon 11 Kwi, 11 05:45 ]
witam poniedziałkowo :-)

nie śpię od 2:30 :ico_szoking: pewnie niedługo się położę :ico_spanko:

Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2011, 07:43

czesc! widze ze wczesnym rankiem nadal wstaje tylko ja....
nie śpię od 2:30 :ico_szoking: pewnie niedługo się położę :ico_spanko:
oj jednak mnie przebiłas....

dzis mam napiety dzionek wiec bede pewnie dopiero po południu......

markotka Tymonek na ostatniej wizycie 1 kwietnia miał 1854 g wiec mysle ze teraz to juz na pewno ma ponad 2 kg. Po za tym bardzo sie rozpycha co troszke wypycha jakies narzady i smiejemy sie z meżem ze chce wyjsc nie ta droga co trzeba.....a i bardzo reaguje na muzyke.....Nataszka tak nie miała.....

czas dzis zrobic zakupy na szpital.......nie mam praktycznie nic :ico_olaboga: no ale mezus zostawiła mi samochod wiec dam rade......tylko sie tak zastanawiam czy brzuchem nie zawadze o kierownice :-D :-D

Awatar użytkownika
NOWA

11 kwie 2011, 08:29

hej

witam i ja

Pola w pkolu, katar przechodzi, ale od wczoraj męczy ją kaszel, nie podoba mi się, na wszelki wypadek przejedziemy się do lekarza, myślałam, ze rano podjedziemy, ale dziś od 12 przyjmuje.
Mnie tez męczy katar i gardło boli, ale jest znośnie :ico_sorki:

Na 10 idę do fryzjera, będę włosy farbować, właściwie zmieniać kolor na jaśniejszy (zblizony do naturalnego koloru), miałam po porodzie, ale zdecydowałam sie teraz póki czasowo jestem dyspozycyjna no i włosy mam teraz mocniejsze.
Mam nadzieję, że wysiedzę.
Wczoraj wieczorem mała mi wnętrzności bombardowała, chyba sie gimnastykowała :-) , a ja nie mogłam sobie miejsca znaleźć .
czas dzis zrobic zakupy na szpital.......nie mam praktycznie nic
ja też nie za dużo mam, planuję w tym tyg. zabrać się solidnie, dziś mąż ma kupic proszek dzieciowy więc jutro zaczynam działać :-)

Miłego dnia

Aaa, markotkadzieki za stronkę, przyda się :ico_sorki:

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2011, 08:34

czesc dziewczyny, my wrocilismy wczoraj wieczorem, weekend minal bardzo fajnie :ico_oczko:

rano bylam pobrac krew, zjedlimy sniadanie, a teraz zabieram sie za porzadki

postaram sie Was dczytac

milego dnia

p.s.co robicie na obiad?

Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2011, 08:37

p.s.co robicie na obiad?
jeszcze nie wiem.... :ico_noniewiem:
ale chyba pulpety w sosie koperkowym :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 kwie 2011, 08:51

Hejka :-)
U nas też wczorajsze popołudnie minęło fajnie, przepysznego torta jadłam mmmm

Ja właśnie śniadanko zjadłam, bo dziś troszkę dłużej pospałam :-) Muszę na jakieś zakupy się wybrać, ale widzę, że ładnie na dworze- to dobrze :-)

NOWA, drewno egzotyczne to moje marzenie :-) :-) ale cena niestety wysoka, a my chcemy się szybko wybudować i mąż mnie tu ciągle ogranicza w kosztach :ico_nienie: Mówi, że ja to wybieram wszystko co najdroższe :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Ja wiem , ze zależy mu na szybkiej przeprowadzce i, że mamy ograniczony budżet, ale czasem, a nawet często to co tańsze nie oznacza lepsze :ico_noniewiem:
Pojeździmy- zobaczymy :-)
Wczoraj wieczorem mała mi wnętrzności bombardowała, chyba sie gimnastykowała :-)
Też się Małej jakieś fitness należy :ico_haha_01: :ico_haha_01:

zoola27, super, że Tymonek rośnie i, że u Was wszystko dobrze :-) Pakuj torbę kochana, bo nie znasz dnia ani godziny hehe :ico_haha_01:

markotka, czytałam w M jak mieszkanie, że panele drewniane nie przyciągają tak kurzu, ale jak jest nie wiem. Tu w mieszkaniu też mamy laminowane i są okropne!!
ale chyba pulpety w sosie koperkowym :ico_oczko:
To planuje na jutro zrobić :-) A dzisiaj mam krupnik, a na drugie naleśniki z powidłami mojej babci :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

11 kwie 2011, 09:17

HEjo u nas dzis zimno 9 stopni na termometrze :ico_olaboga:

Markotka dzieki za stronke na pewno sie przyda :-)

A ja na obiadek to co wczoraj :-) kluski slaskie miesko i sałatka :-)

Murchinson

11 kwie 2011, 11:15

Hej,
my już po wizycie. Trzymamy się razem tak trochę na słowo honoru ale leków nie dostałam, mam wybrać to co mam i koniec. Mały ma się dobrze, mi spadło znowu żelazo więc mam łykać i oszczędzać się. Cięcie będzie miedzy 9-13 maja czyli tydzień wcześniej niż termin, za tydzień ustalony będzie dokładnie. Dziś ustaliła mi ktg w szpitalu.
Tymonek ... bardzo reaguje na muzyke...
To tak jak Mateusz czasami mam wrażenie że dyskotekę tam sobie robi :ico_oczko:
Wczoraj wieczorem mała mi wnętrzności bombardowała, chyba sie gimnastykowała :-)
Musiała się trochę porozciągać bo ileż można leżeć z podkulonymi nóżkami i wygiętym :ico_haha_01:

Koroneczka nasz znajomy 2 lata temu wymieniał podłogi w domu i wtedy zdecydował się na parkiet przemysłowy-jest bardzo zadowolony. Cenowo wtedy było trochę więcej niż za panel ale dużo mniej niż za deskę czy zwykły parkiet. Jak już będziesz oglądać to zobacz sobie i ten parkiet.

Na obiad mam to co zostało z wczoraj, tzn z barszczu ukraińskiego robię krem i grzanki do tego. Jest jeszcze połowa pizzy. Jeśli mi się będzie chciało to zrobię sosik z kaszą.
Wiola kluseczki śląskie planuje zrobić w tym tygodniu, mniam.

Stawiam ciacho za skończony 35 tydzień. :ico_tort:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”