patrycja_g
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

11 kwie 2011, 11:22

hej dziewczyny,

godzine doczytywalam i niewiele pamietam :ico_oczko: R wrocil w piatek o 22.30 i caly weekend nie wlaczylismy nawet komputera. To byl w sumie nasz ostatni wspolny weekend we 2 bo w przyszly bedzie w pracy od rana do wieczora wiec skupilismy sie na sobie.
Celibat przerwalismy ale jak pozniej zobaczylismy co stalo sie z moim brzuchem a raczej jego wnetrzem to stwierdzilismy ze to byl poki co ostatni raz. Filip uciekl pod same zebra i polozyl sie wpoprzek, zrobil mi sie taki walek pod samymi piersiami :ico_haha_01:

Ja tez noce mam ostatnio straszne, dzis to az plakalam z bolu, zadna pozycja nie byla dobra juz nie wiedzialam jak sie klasc zeby troche sie zdrzemnac. Ale jak zasnelam po 6 to obudzilam sie dopiero o 10.30

Filip coraz bardziej sie rozpycha, jak wyciagnie glowe to jak nasz piekarski kopiec i raczki caly czas mi w zebra wpycha a czasem jak bardzo energicznie nimi macha to slysze jak mu kostka szczeli, mam nadzieje ze krzywda mu sie nie dzieje

No i donosilam do 10, teraz moze dziac sie juz co chce. Choc lepiej zeby sie nie dzialo bo lekarz na nartach a tak nie wiadomo na kogo sie trafi, stawiam :ico_tort: za kolejny skonczony tydzien :-)

Ciesze sie ze wasze dzieciaczki duze i zdrowe, juz niedlugo zaczniemy sie rozpakowywac i zobaczymy jak to z ta waga naprawde jest :ico_oczko:

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2011, 13:05

witam się jeszcze raz :-D

troszkę się jeszcze zdrzemnęłam, ale i tak jakaś klapnięta jestem. Jak nie mogłam spać, to czytałam sobie język niemowląt tracy hogg, bardzo fajna książka :ico_brawa_01: jak ktoś chce, to mogę przesłać na maila.

Murchinson czyli jednak będzie cięcie :ico_brawa_01: A Mati planuje już wychodzić? za 35tydz. :ico_brawa_01:

Patrycja to ładnie zaszaleliście, że Filipek tak uciekł :-D

Koroneczka jak my się urządzaliśmy, to mój mąż też się za głowę łapał, ale ja mu tłumaczyłam, że to przecież nie na rok czy dwa :ico_oczko: naleśniki z powidłami-uwielbiam :-D

NOWA mój mąż właśnie wczoraj kupił mi proszki dzieciowe, ja posegregowałam ubranka i jutro pewnie zacznę prać :-D

Zoola no czas robić zakupy :-D wydawało mi się, że już właściwie wszystko mam, a tak ciągle coś mi się przypomina i dopisuję do listy :ico_sorki:

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

11 kwie 2011, 13:08

Zapraszam Mamusie do poczytania ciekawych artykułów:)
link usunięty przez obsługę forum
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2011, 14:46 przez marcz89, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2011, 13:14

Emilia ja mam dzisiaj na obiad żurek od wczoraj, mąż robił na domowej białej kiełbasie-pychotka :-D

Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

11 kwie 2011, 13:16

Markotka on to od miesiąca już się szykuje do wyjścia i coraz mocniej naciska na szyjkę. Ja poproszę o tę książkę bo już nie mam co czytać.
My właśnie kurier przywiózł łóżeczko i materac. Mamy wszystko :ico_brawa_01:

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2011, 13:29

ja mam jakiegos dola od rana :ico_noniewiem:
ak nie mogłam spać, to czytałam sobie język niemowląt tracy hogg, bardzo fajna książka
tez czytalam i bardzo mi sie podobala
My właśnie kurier przywiózł łóżeczko i materac. Mamy wszystko
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2011-04-11, 13:31 ]
Murchinson, fajnie, ze masz zaplanowane cc :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2011, 14:07

Emilia ja co prawda dopiero zaczęłam czytać, ale podoba mi się podejście autorki i wiem, że wiele mam poleca :-D

Murchinson wysłałam :-D super, że masz już wszystko :ico_brawa_01: nasze łóżeczko będzie w okolicach świąt, a materaca jeszcze nie wybrałam :ico_noniewiem: byłam już zdecydowana na lateksowy, ale przeczytałam, że on musi mieć sprężynujące podłoże, czyli że niby do turystycznego łóżeczka się nie nadaje i już sama nie wiem :ico_noniewiem:

Umówiłam się na piątek na USG 3D :ico_brawa_01:

Murchinson

11 kwie 2011, 14:36

Markotka dziękuję już dostałam, będę czytać. My mamy materac lateks-bonell-kokos.
Super, ze tak szybko mogłaś się umówić na USG.

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 kwie 2011, 14:51

Hejo :-)
Musiałam kawke sobie zrobić, bo usypiam!!

Do południa kuzynka była z synkiem- trochę chciała po mieście pobiegać to mi go zostawiła na godzinkę, słodkie dzieciątko :-)
Potem mnie na fast foody namówiła i teraz zdycham- nawet obiadu nie zjadłam :ico_szoking:

Murchinson, o parkiecie przemysłowym też myślałam, ok. 80 zł za metr kw. chcą u nas plus jakiś impregnat na to! Wygląda fajnie! ALe decyzja jeszcze nie podjęta :ico_noniewiem:
Mój rojber też silnie naciska na szyjkę, ale póki co ona trzyma. Ostatnio na wizycie była twarda i zwarta, teraz już miękka, ale się nie rozwiera więc jeszcze troszkę :-)
Umówiłam się na piątek na USG 3D :ico_brawa_01:
Super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja mam jakiegos dola od rana :ico_noniewiem:
A coś się stało? Uśmiechnij się :-) :-) :-) :-)

patrycja_g, hehe no to możesz rodzić! Choć do planowanej cesarki tez już nie dużo zostało :-)

Murchinson

11 kwie 2011, 15:00

Ostatnio na wizycie była twarda i zwarta, teraz już miękka, ale się nie rozwiera więc jeszcze troszkę :-)
Tak samo jest z moją, oby do maja.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”