jenny1983 napisał/a:
kingoza ta twoja @ dziwna, ja zrobiłabym dla świętego spokoju test ciążowy.
No mnie też sie to dziwne wydaje .
Zrób teścik .
nie przychodzi też źle
- no takrybko testowałas dziś![]()
![]()
![]()
![]()
- a Ty tez test jeszcze jeden zrob,dzis mnie kolezanka pocieszala,ze jeszcze dwa dni po spodziewanym terminie miesiaczki test wyszedl negatywny,a dzidzius bylja jestem w zawieszeniu...brak @...brak dzidzi...nawet nie moge zacząc piątego cyklu...
a Ty tez test jeszcze jeden zrob,dzis mnie kolezanka pocieszala,ze jeszcze dwa dni po spodziewanym terminie miesiaczki test wyszedl negatywny,a dzidzius byl
no tak![]()
![]()
![]()
Ale standardowo - jedna kreska
Przepraszam kochane, że Wam się wtrącam w wątek...podczytuję wolnym chwilami i dopinguję a to co chcę napisac to na pocieszenie.- a Ty tez test jeszcze jeden zrob,dzis mnie kolezanka pocieszala,ze jeszcze dwa dni po spodziewanym terminie miesiaczki test wyszedl negatywny,a dzidzius byl
usmialam sieA kysz @. Nie bez przyczyny ktoś okres nazwał małpą. Przychodzi źle, nie przychodzi też źle i dogodzić nam.
bylas u lekarza ???ja jestem w zawieszeniu...brak @...brak dzidzi...nawet nie moge zacząc piątego cyklu...
jestes jedna z tych szczesciarkilka dni po terminie spodziewanej @ testy wychodzily mi jednokreskowe...dopiero beta hcg z krwi potwierdziło bardzo wczesną ciążę...
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość