Sikorka, brawa dla Karola
GLIZDUNIA, to współczuję bo ja jak Iga poł dnia nie spi to już mam dosyć, a w nocy to zawsze śpi po 5-7 godz raz nawet 8

więc nie mam tak najgorzej... trzymaj się dzielnie, może niedługo jej przejdzie

a moja wtedy zacznie wariować hehehehe
Gosia A, przystojniacha z tego Twojego Hubcia

no no
Kulka na pewno wszystko się poukłada, oby jak najlepiej dla Was, trzymam kciuki żeby było dobrze
zborra, niech no ta Twoja Hanuśka się uspokoi bo mamusi nerwy wysiądą - chociaż do tego to się raczej teściowa bardziej przyczyni... echhh życie...
co do wózka to obiecuję zdjęcia wkleić, tylko cierpliwości bo my cyfrówki nie mamy ale sobie skanujemy negatywy więc niedługo powinny jakieś być-tylko qrcze pogoda nam się zepsuła na te spacerki
a historia naszego wózka jest długa i pokrętna

najpierw nie mieliśmy na niego kasy dłuuuugo... czekaliśmy na pieniądze z zus-u i od marca czekając doczekaliśmy się ich 29 czerwca.......... no coment... ale wcześniej w końcu nie wytrzymaliśmy i R zapłacił za niego ze swojej wypłaty czerwcowej - tylko coś nas podkusiło i zdecydowaliśmy się kupować na allegro bo taniej o 400zł... i wszystko było fajnie tylko Pani co tydzień obiecywała że "wózeczek zaraz będzie", i podawała coraz to nowe terminy

aż wreszcie zadzwoniła i powiedziała że pod to konto na allegro to ktoś się podszywał (ta co nam tak obiecywała okazała się jakąś oszustką), a pieniądze to nie na jej konto wpłaciliśmy tylko tej osobie

(przy okazji okazało się że bank sprawdza tylko nr konta a nie dane i adres wpisywany na przelewie więc można podać np czyjeś dane i swoje konto i ktoś myśli że wpłaca tej osobie a tak na prawdę to wpłaca nam... cóż...) już myśleliśmy że kasa stracona, ale okazało się że ta kobieta zna tą osobę co się podszywałai próbuje to jakoś wyjaśnić i po groźbach mojego R przysłała wózek w ciągu dwóch dni

ale co się strachu najedliśmy to nasze
morał jest taki że nigdy nie wiadomo komu wpłacasz kasę jak nie podaje ci konta osobiście... lepiej kupować za pobraniem!
a ta pani była jakaś niepoważna bo udostępniła sama komuś swoje konto na allegro a ta osoba pozmieniała np nr konta na stronach aukcji i ściągała kasę od ludzi a rzeczy to już nie za bardzo spieszyła się wysłać...
ech zanudziłam Was trochę ale to ku przestrodze
dobrej nocki