witaj
Marteczko
ciesze sie,ze odzywasz sie cala i zdrowa
pozdroz minela z przeszkodami,ale najwazniejsze,ze dotraliscie na miejsce i juz tylko pozostalo sie cieszyc pobytem
a mnie kregoslup odmawia posluszenstwa
kurcze wczoraj bolal ale dzis juz bardziej,zwalszcza jak dlugo siedze przy komputerze to juz tragedia
bede uciekac spac
jutro do pracy a ma byc ruch,wycieczka jest i juz na sama mysl mi nie dobrze
a do tego ten kregoslup
spokojnej nocki
buziaki
[ Dodano: 2008-04-22, 00:10 ]
jacy odjezdza w czwartek wiec juz mi sie chce ryczec
-badz dzielna kochana-dasz rade,jemu bedzie gorzej,bo bedzie tutaj sam,ty bedziesz miala chociaz Frania
[ Dodano: 2008-04-22, 08:11 ]
milusiego dnia pelnego slonca kochane
zmykam do pracy
do pozniej
[ Dodano: 2008-04-22, 19:21 ]
witam wszystkie po pracy
wiecie co racja to racja,ale nikt nie doceni tego,ze wciaz tak ciezko fizycznie pracuej,przynajmniej na 1000% u mnie
dlatego juz postanowilam,ze od 5 maja ide na zwolnienie,wiec jeszcze troszke
kregoslup po pracy mi daje popalic jak nic,po za tym zadyszka w pracy jest teraz coraz to wieksza,bole czasami jak na okres i zle mi sie spi,cos ciagnie to znowu boli to co innego ehhh
od 19 maja do 24 listopada mam mecierzynski-u nas jest tak,ze 4 tyg przed porodem cie juz wysylaja i juz licza i placa co jest dla mnie bez sensu,gdy porod moze sie przesunac i okazac sie moze,ze z dzieckiem zostanie ci nie cale 5 miesiecy

wiec i tak poszly m i na reke
ponoc w firmie i powiedzialy,ze wysla mnie 1,5 tyg przed-oj dzieki ci panie

,wielka ci laska
dzis tez mialam spotkanie z prawa reka naszych wlascicielow hotelu,wczesniej jakies 2 tyg temu mowili,ze chca wybrac taka glowna dowodzaca supervisorke i mieli rozmowe z kims z zewnatrz jak i ja z druga z naszego hotelu wchodzilysmy w gre,dzis mi oznajmily,ze mam za malo praktyki (porazka 5 lat pracy dla nich i to za malo!!!! )
pozniej dodala,ze wie,ze tak na prawde to malo co pelnie z ta druga funkcje prawdziwej supervisorki i ze to ma sie zmienic itd-a ja sie pytam,gdzie one byly z tym kiedy prawie cala ciaze przechodzilam robiac te pokoje i apartementy??

teraz zostalo mi jakies 4 tyg do macierzynskiego a one mi z takim tekstem wyskakuja i jak sie nie zdenerwowac ach szkoda slow
[ Dodano: 2008-04-22, 19:32 ]
jutro mam wizyte w szpitalu kontrolna,mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok
tzn szyjki standardowo mi nie sprawdza,ale popatrze na maluszka,moze podadza laskawie przyblizona wage ciala maluszka
jak bede po to dam wam znac co i jak
najgorsze jest w tym co,ze naczekam sie 2 godz na poczekalni a sama wizyta trwa gora 15 min ,nawet nie