jedyne co mnie pociesza że z dzidzią wszystko ok, dzisiaj czułam jakieś gulgotanie

też czasem mam gorsze dniA ja od wczoraj taka zła że płakać mi się chce babka do której chodzę na kurs prawka oszukała mnie na 3 godz
mi płaci pracodawca i też nie dostałam jeszczea ten powalony zus nie wypłacił mi jeszcze wypłaty
co to w ogóle za tekstNa koniec powiedziała mi, że jak za 2 tygodnie wynik się nie polepszy, to ona odeśle mnie do Warszawy, bo nie zamierza brać za mnie odpowiedzialności!
bo 2 cześć wypłaty to była premia na boku no i teraz mi się nie należy chociaż była umowa że jak obronie tyt magistra to dostane na papierze więcej ale szef co innego mówi i robi, zastanawiam się nad zmianą pracy po macierzyńskim, na pewno będę szukaćale dlaczego dostajesz połowę????
ale zawsze dobrze dowiedzieć się opinii innego lekarzaAle skąd pewność, że trafię na odpowiedniego?
ja często wypytuje znajomych (jeśli jestem w moim rodzinnym mieście) a jeśli w Wawie to wklepuje imię i nazwisko w google. Czasem coś wyskakuje, choć staram się nie sugerować tymi opiniami na 100%Ale skąd pewność, że trafię na odpowiedniego? Nie poddaję się jednak.
nie będziesz w taki razie samazastanawiam się nad zmianą pracy po macierzyńskim, na pewno będę szukać
podobno wakacjuje sięps. a gdzie jest Rybka???wyjechała gdzieś??
przy mojej tym bardziej bo na papierku prawie najniższa krajowateż będę szukać, bo przy mojej wypłacie nie opłaca się zatrudniać opiekunki
Gratuluję!!a ja wskoczyłam na 4 okienko
i Gratuluje!!!psioczyłam i psioczyłam i dzisiaj listonosz mi przyniósł wypłatę z zusu
ale Jej fajnie :)anusiek napisał/a:
ps. a gdzie jest Rybka???wyjechała gdzieś??
podobno wakacjuje się
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość