http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/8806 ... a96ac1bfbe
bardzo prosimy kochane ciocie

U nas na te dolne ząbki to franus sie nie ślinił ale za to teraz strasznie mu slina leci a górne dziąsełka takie nabrzmiałe ale jeszcze nic nie wyszło u góry.Dziewczyny a czy wasze dzieciaczki przed ząbkowaniem się śliniły zawsze bo mojej ani jedna kapka śliny z buziaka nie wyleci i pewnie o ząbkach mogę póki co zapomnieć ale z drugiej strony budzi się często z placzem
tak jak u mnie ale cycus do dziubka i spokój na jakąś godzinkę ehhh.Sylwia u nas tez z 10 pobudek co 20 miniut co godzina.
Zagłosowane
a ja mysle ze w sumie dobrze ze nie poszlas do lekarza bo wysypka schodzi a kto wie czy maly by jakiegos innego choróbska nie zlapal w przychodni (przecież teraz chorobska na topie)wiecie co mam wyrzuty sumienia taraz, ze nie poszlismy do lekarza dzisiaj pokazac wysypki, a tu przyjechalismy:
rys przy jedynkach sie nie slinil. ale przy tych co dzis wyszly od juz chyba z 3 tygodnie leciala!Dziewczyny a czy wasze dzieciaczki przed ząbkowaniem się śliniły zawsze bo mojej ani jedna kapka śliny z buziaka nie wyleci i pewnie o ząbkach mogę póki co zapomnieć ale z drugiej strony budzi się często z placzem
czasem na palcach a czasem plaskoJeszcze jedno pytanko :) jak wasze dzieci stoją np przy meblach to na paluszkach????? bo moja ciągle stoi na paluszkach
u nas też różnie bywa raz na paluszkach raz na całych stopachJeszcze jedno pytanko :) jak wasze dzieci stoją np przy meblach to na paluszkach?????
prawie w ogóle tylko może 2 lub 3 razy jak jej wyciągałam smoczka z buzi to jej pokapało. Nie wiem czy i u nas nie nadchodzi pora górnych jedynek, bo cały czas tam grzebie, a i nie chce spać. Dziś w nocy od 2 to pobudki co godzina z bekiemDziewczyny a czy wasze dzieciaczki przed ząbkowaniem się śliniły
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość