Piotruś jest cudowny, nawet w nocy już jest lepiej (2-3 razy wstaję do niego), tyle że Wiki wstaje o 5

Wiki ciągle chora

izabelllla123, to teraz wszystkie oczy zwrócone są na Ciebie. Trzymam kciuki by szybko się zaczęło

duzo zdrówka dla niej zyczęWiki ciągle chora
przyznam ze na sama myśl coraz bardziej się boję. Może nie tyle porodu bo nie wiem co mnie czeka ale tego że M. nie będzie w domu i kto mnie zawiezie :-(to teraz wszystkie oczy zwrócone są na Ciebie. Trzymam kciuki by szybko się zaczęło
a ja boje sie bardzo porodu, ze nie dam rady,i w ogole jestem jakas taka poddenerwowana, jakas taka niespokojna, boje sie tego, ze nie wiem kiedy to sie zacznie.Może nie tyle porodu bo nie wiem co mnie czeka
ja wczoraj jak siadałam czy kucałam to cisnęło mnie ale na pupę, takie parcie od wewnatrz az mnie paralizowało całą.Mnie wczoraj tak ciagnelo na dole, nie moglam kucac, bo tak robilo mi sie jeszcze gorzej
no wlasnie tez się zastanawiam gdzie ją wciągneło.A gdzie szkieletorek, zawsze o tej porze juz byla, moze ona nam niespodzianke zrobila
tez tak mam wlasnieto cisnęło mnie ale na pupę
tak to juz jest, nie zalezy to od nas, moja kolezanka tez urodzila wczesniej choc na nic sie nie zapowiadalo, az tu nagle ktoregos dnia, ale ona to miesiac przed porodem urodzilaPati już tez masz niedaleko, teraz to jest loteria która z nas urodzi, serena tego dowiodla
ja tez mam chyba ze trzy, dwa wlasnie na ramiaczkach, jeden grubszy drugi cienszy noi jeszcze jeden, w ktorym dopinane sa rekawki i mozna go na dlugi rekawek robic, bylam zadowolona z nich, rewelacja, Erys w nich super spal i zawsze mial cieplo, a kolderke uzywalam chyba dopiero jak roczek skonczyl czy jakos krotko przed, a tak to spal w tych spiworkach a jak bylo zimniej to przykrywalam go jeszcze kocykiem i balo super, zawsze byl cieplutkispiworki takie z ramiaczkami do spania.
serdecznie dziekujęizabellla Tobie też życze szybkiego rozwiązania;)
przyjaciolka zaczela uzywac w 4 tygodniu bo mala z rozka wygrzebywała się a czekalam az jakieś fajne wyczajęja takie śpiworki używałam później. jak Tobik zaczął się już odkopywac i używałam zimą przeważnie.
co za wredne uczucietez tak mam wlasnie
ja wlasnie 3 kupilam 2 cieńsze i jeden grubyja tez mam chyba ze trzy,
ja mam wlasnie w nocy problemy ze spaniem, kurde a teraz jakbym wpadła do łozka to chyba do nocy bym spałaNo wlasnie mi tez sie spac chce, nieby spie troche lepiej w nocy co mnie bardzo dziwi,ale mimo tego nie wysypiam sie
Noooo zgadzam się .To razem trzymamy kciuki by było pięknie bo bardzo bym chciała na spacerki wózeczkiem pochodzić.A i rodzice już wczoraj mówili że rezerwują Lile na spacerki heheZa oknem znow pieknie, ciepelko sie robi az zyc sie chce, piekna ta jesien, oby pazdziernik bym w miare cieply, na spacerki bedzie mozna wychodzic![]()
hehe nie no ja się na razie nigdzie nie wybieram , teraz jak już mam wszystko porobione to siedzę w kuchni i gotuje ciągle lub piekę smakołyki.A gdzie szkieletorek, zawsze o tej porze juz byla, moze ona nam niespodzianke zrobila
No to do wyrka , wykorzystaj to. Ja ostatnio właśnie jakoś spania nie potrzebuję. Wieczorem kłade się z przymusu bo P idzie do sypialni więc i ja idę ale długo leżę nim zasnę.Kurde jak mnie spanie zgina dzisiaj tragedia jakaś
No dla mnie też teraz pierwsze dziecko i obawiam się jak to wszystko zorganizuje ale pewno tak samo z dwójka się da tylko potrzeba czasu na oswojenie i zorganizowanie się.Nie wiem jak ja sobie poradze, jak już sama bede z dwójką
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość