Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

24 paź 2007, 15:21

Hejki

Po pierwsze Milenka słodziutka i podobna bardziej do tatusia, chyba nie?? Fajniutki z niej pyzolek, i jakie długie włoski ma :ico_brawa_01: i dla Damianka ale śmieszek z niego :ico_haha_01:

Kulka bardzo ładnie wyglądasz na tym nowym avatorku, ja niedawno obcięłam włosy :cry: nie chciałam, musiałam bo mi garściami wypadały i bałam się że wyłysieję :ico_haha_01: a tak to szybciej rozczeszę i nie męcze ich tak, ale szkoda mi było.

Ewcik czemu tak nie lubisz Wrocka, ja byłam kilka razy i bardzo mi się podoba to miejsce :ico_haha_01: natomiast bardzo nie lubię Śląska, marzę o domku w górach, gdzieś niedaleko np. Wisła, Szczyrk, Brenna ale taki na weekendy bo raczej nie mamy możliwości wyjechania na stałe, tutaj Marcin ma pracę a w góry to godzinka drogi.

My mamy dzień niejedzeni, dopiero 2 butelki Kinga wypiła i musiałam je jej wcisnąć, jak wstanie to jakiś słoiczek jej zaserwuję.

Lecę poczytać więcej :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

24 paź 2007, 15:32

mama_Dominika, jak tu przyjeżdżałam na chwilkę to też mi się podobało :-D ja nie lubię dużych miast. Wszędzie trzeba tramwajem, autobusem albo samochodem. Wrocław jest głośny wogóle. Owszem jest ładny. Mam kilka ulubionych miejsc, ale to są właśnie takie miejsca na chwilę. Tutaj nie ma miejsca w którym jest spokój. Wszędzie tylko turyści i studenci. Nie można usiąść gdzieś i się po prostu wyciszyć.
A śląsk....hmm znam kilka miejsc które mi się podobają i gdzie lubię jeździć. zabrze-rokitnica, wojkowice koło będzina, sam będzin.

Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

24 paź 2007, 15:39

No coś Ty :ico_szoking: :ico_szoking: podoba Ci się Będzin?? ja w nim mieszkam i nie bardzo mi się podoba, ja mieszkam jakby za Będzinem, z dala od miasta, dużo zieleni i miejsc do spacerowania ale samo miasto nie podoba mi się :-)

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2007, 15:51

Hej.

ANES fajnie, że zawitałaś :ico_brawa_01:

Ja pojawiłam się na tt o wiele później niż reszta mamusiek ale pokochałam to forum i atmosferę, która tutaj panuje więc na pewno nigdzie się stąd nie ruszę !!!

Wróciłam ze spacerku - spacerowałam w mrzawce ale co tam, dziecko musi się przewietrzyć :ico_noniewiem: Teraz lula w gondoli.

Ile z was wozi już maluszki w spacerówkach ??? Ja dziś zakładam swoją.

Mili i Damianek - śliczności :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

WROCŁAW kocham nad życie i chciałabym w nim mieszkać.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

24 paź 2007, 15:53

wszyscy u mnie spią...pogoda nie najlepsza...siedze sama jak ten łoś...i nie ma co robic...pranie sie pierze....wiec nic tylko czekac az cos sie wydarzy.....

i wlasnie uswiadomilam sobie ze za 2 tyg.przyjedzie moja mama :ico_brawa_01: w prawdzie tylko na 2 dni ale awsze to cos :-D ...a potem kolezanka z podstawowki wpadnie na tydzien...super,juz sie nie moge doczekac :ico_haha_02:

a co do miejsc zamieszkania to w PL mieszkalam na sląsku i bardzo mi sie tam podoba...w moim malym miasteczku mialam cicho,przyjemnie i zielono!!!!!teraz zreszta tez mieszkam na wsi....niby to male miasteczko a ze mieszkam prawie w ynku i nie mam nawet asfaltu :ico_smiechbig: ...to juz inna historia :-D

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

24 paź 2007, 16:00

mama_Dominika, w Będzinie byłam tyklo kilka razy, ale jakoś wpadł mi w oko. częściej jeżdżę do Wojkowic. Mam tam rodzinę. Z resztą prawie cała moja rodzina mieszka na śląsku.

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2007, 16:23

kamizela podziwiam za zapał do spacerow w mrzawke..my dzis nie wyszłysmy ani na moment, jutro jak bedzie tak samo to pewnie tez nie, chyba dopiero w pt bo jedziemy na usg
a co do spacerówek, to my juz dobry miesiec jeździmy :ico_oczko:

glizdunia ja tez siedze sama :/

mi tez nie przeszkadza ze mieszkam na Ślasku i nie przeprowadziłabym sie stad, no chyba ze sytuacja by mnie zmusiła...

a co z anza??

[ Dodano: 2007-10-24, 16:33 ]
acha i mamo dominka mowisz ze obciełas włosy bo ci wypadały garsciami??no ja zrobiłam to samo z tego samego powodu, ale i tak wychodza, ale kupiłam ostatnio super witaminy wzmacniajace paznokcie i włosy BELISSA sie nazywaja, na prawde polecam, bo juz od 14 tabl. widze poprawe..

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2007, 16:40

Boże jak mi się nic nie chce :ico_placzek: :ico_zly:

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

24 paź 2007, 16:57

Patrycja nie jesteś sama :-D też mam dziś dzień lenia, ale zmusiłam się do posprzątania sypialni, a eszta może poczekać na jutro :-D

właśnie T zadzwonił w samochodzie śmierdziało gazem, pojechał do przeglądu a tam facet mu mówi że niech siię cieszy ze żyje :ico_szoking: bo jakiś filtr był uszkodzony i ulatniał się gaz i tylko iskra i samochód byłby w płomieniach... czuwa nad nami opatrzność Boska

[ Dodano: 2007-10-24, 16:59 ]
moj mały właśnie ucina sobie drzemkę ale jakąś taką nadprogramową... no tak nadrabia zaległości, skoro w nocy mu się nie chcialo. OOOOOOOOOO coś go słyszę, jeśli się obudził to spał całe 20 min... :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2007, 17:04

kate k82 matko co za historia z tym autem, nawet nie mysle wiecej...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”