ja wczoraj wyprałam prawie połowę rzeczy dla Malucha...kiedy zamierzacie to robic??
ja kupowałam tutaj... mam 3 pary białych grubszych, 2 pary kolorowych i 2 pary malutych z abs-amia skarpetki kupiliście, jak macie jakieś linki to podajcie proszę, bo ja jeszcze nie natrafiłam

nie powinno się nic stać, ale zerknij na metki...żeby np. temperatury nie pomylić czy coś...ananke, ale kocyk jak upiore polarowy z akrylowym to nic im sie nie stanie???
noo, po prawie 10zł za sztukę porządne, ale to wydatek na dłużej.. można też poszukać taniej, w "iedronce" nawet czasami mają, ale tam bawełny prawie nie ma i się zbiegają, wiem, bo bratowa chciała "zaoszczędzić" i musiała i tak kupić porządne z WOLA na przykład, albo Gattajakie one cholernie drogie są!

no szok.. to jakieś firmówki muszą być... a ja myślałam, że te z WOLA są drogie... heh... to zamawiam bez skrupułów - tylko wzorki mi się wszystkie podobająananke, jedną pare;| sama sie zdziwilam ze takie drogie bawelniane,....
ja do porodu kupię duży męski t-shirt, żeby mi go szkoda nie było, a właśnie dzis dostałam koszulę do karmienia z rozcięciami i rzeczywiście widać cyckino i co robic zamowic jeszcze jedna koszule nocna i stanik?? stanik to na bank tylko z tą koszula sie zastanawiam bojak jedna sie zakrwawi to potem w czym bedziemy?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość