Kasia90, podawałam ale gorączka wtedy spada a za 3 -4 godziny jest od nowa
lepszy jest ibufen dla dzieci wtedy gorączka mija na 6-8 godzin
Czopek można podawać co 4 godziny. Ibufen co 5-6, więc nawet jak jeszcze nie ma gorączki to możesz jej kolejną dawkę podać.lepszy jest ibufen dla dzieci wtedy gorączka mija na 6-8 godzin
Ale ja już nie mogę. Ledwo ciągnę z karmieniem. Kinga mnie podgryza, przygryza, no po prostu gryzie. Lewą brodawkę mam do krwi ugryzioną. Nie daję już rady.a może karm ją do roczku piersią
za szybkie usypianie Kini.
Dumna mogę być, ale tylko ja wiem ile z tym problemu. Jeszcze miesiąc czy dwa temu jak chciała pić to musiałam jej strzykawką dawać. Straszliwie uciążliwe.W sumie to powinnaś być z tego dumna
wczoraj trochę sobie połakała za mamą, ale jechać do niej nie chce. Wydaje mi się, że zazdrosna była, że Zosia ze mną leży i smutno jej było, ale porozmawiałam z nią i dzis rano było ok. Wercia ma 8 lat, a ubrania jak dla starej za przeproszeniem lampucery np. czarna, przezroczysta bluzka ze złotą nitkąi jak z Wercią?? ile ona ma lat?
kubkiem się tylko bawi i wszystko wylewa
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość