buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lip 2011, 21:17

jateż kciuki trzymam. Na pewno się uda
dzięki :ico_sorki:
musisz sie ich na pamiec nauczyc
wiem, bo tak jak pisałam jakieś 7 lat temu już je zdawałam, ale wtedy to miałam czas na naukę, a teraz to :ico_olaboga: , dopiero usiadłam do nich dziś, bo jeszcze wczoraj byłam w pracy a potem dom, dzieci. Adrian jest ostatnio nieznośny ciągle na rękach i trzeba skupiać na nim całą uwagę, a jest tak ruchliwy, ze na chwilkę nawet nie da się go zostawić :ico_olaboga: . No nic jutro cały dzień mężul w domu, więc muszę nadgonić :ico_sorki: .
dzis to kazdy kat wylizalam doslownie
a ja jednak dziś nic nie robiłam, mój P teraz tak liże kąciki na dole a ja siedze na górze z testami :ico_sorki: .
a ja namieszalam sobie w zyciu i musze teraz usiasc,przemyslec duzo spraw i poukladac zycie od nowa...
masz dwójkę cudnych dzieci pomyśl o nich a napewno ujrzysz świat w bardziej kolorowych barwach :ico_sorki: .

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

02 lip 2011, 21:26

Tak mnie bierze na sprzątanie, że zatrzymać się nie mogę :-D
- a ja zawsze po okresie mam taki power :ico_oczko:
znów jest syf :ico_olaboga:
- brzmi znajomo,jak mieszkalam u tesciow i druga synowa wychodzla z kuchni :ico_oczko:

dorotaczekolada, dasz rade :ico_oczko:

[ Dodano: 03-07-2011, 08:56 ]
o to wszystko jasne,dostalam @,stad ten power :ico_zly: Zawsze mialam tak po,wdac wszystko u mnie sie zmienia :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

[ Dodano: 03-07-2011, 08:56 ]
a tak wogole witam :ico_kawa:

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

03 lip 2011, 10:31

czesc dziewczyny

szkieletorek, dopiero teraz przeczytalam Twoja wiadomosc na grudniowych dzieciach.

przepraszam ze nie zagladalam. nie mialam weny do pisania po prostu

jestem chora od wczoraj wieczor. boje sie o Mala. wczesniej Adam byl chory i mnie zarazil. pojde do apteki i kupie jakas maske zeby zarazkow nie roznosic po domu

jestem jak wypluta :)

Mala rosnie jak na drozdzach, duzo rozmawia, jest coraz bardziej kumata - po swojemu zagaduje :) probuje siadac, ale narazie cwiczy z pozycji lezacej na plecach. na brzuchu swobodnie sie kreci we wszystkie strony - tylko podniesie kibelek (brzuszek :) ) i wio do przodu :)
wczoraj wyszlam na pare godzin, Mala zostala z Adamem w domu. fryzjer, kawa u mamy i do domu. mielismy wczoraj rocznice. i czekalam do wieczora.... a tu nic! Mala juz spala i mowie do niego "ktory dzisiaj?" a on "drugi" i zamarl. i po chwili dodal "ale to tez moje swieto - a ty tez nie masz nic dla mnie" i po chiwli zamarl po raz drugi. zrobilo mu sie tak wstyd ze nie pytajcie. wytlumaczenie "tak sie przejalem rola taty ze zapomnialem" :) komentarz zostawie dla siebie

ale plus jest - pozmywal naczynia - ooo, taki prezent dostalam ;)

sprobuje Was troszke doczytac zeby byc na biezaco ale teraz nie odpisze

trzymajcie sie cieplO!

Awatar użytkownika
gosha
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

03 lip 2011, 11:36

Dzień dobry niedzielnie. Tak dawno nie pokazywałam się na forum, że pewnie mnie zapomniałyście juz. Postaram się poprawić ;)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

03 lip 2011, 13:21

witam dziewczeta :ico_oczko:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lip 2011, 19:32

dzien dobry wieczor :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

03 lip 2011, 21:31

bry i dobranoc :ico_oczko:

szkieletorek

03 lip 2011, 21:36

szkieletorek co za imprezka się szykuje? :ico_wstydzioch:
Imieniny męża.
, boję się, że nie zdam, ale będzie wstyd :ico_haha_01:
Tak po zdaniu testów od razu ustalam jazde i wykupię jesze kilka godzin żeby pojeździć bo z tym też nie za wesoło u mnie.
Żadnego wstydu nie będzie.Tak się czasami zdarza.Nie od razu Kraków zbudowano.
A to ja myślałam że po zdanych testach czekasz i zaraz masz jazdę.Ja tak miałam.

spadlamznieba wszystkiego naj z okazji rocznicy ślubu , i samych pogodnych dni w małżeństwie

U nas pogoda też bardzo brzydka.Zimno wietrzno i bardzo pada.

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lip 2011, 21:45

A to ja myślałam że po zdanych testach czekasz i zaraz masz jazdę.Ja tak miałam.
tak tez można, choc ja jeszcze chcę pojeździć przed egzaminem :ico_sorki: , jakoś tak niepewnie się jeszcze czuje za kółkiem :ico_noniewiem:

szkieletorek

04 lip 2011, 09:48

tak tez można, choc ja jeszcze chcę pojeździć przed egzaminem :ico_sorki: , jakoś tak niepewnie się jeszcze czuje za kółkiem :ico_noniewiem:
Aha

No w każdym razie trzymam mocno

Wróć do „Pozostałe”