Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 lis 2008, 22:02

kurka Kamila,zeby siostrze jednak zeszlo :ico_sorki: ...no i uwazaj na taka antykoncepcje w takim razie :ico_noniewiem:
fajnie ze masz juz prezent dla Wiktora...ja przed chwilka skonczylam ogladac katalog z argosa w poszukiwaniu czegokolwiek co by sie dla rodzicow nadalo...ale nic nie znalazlam :ico_olaboga: czas leci a ja w kropce :ico_zly:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 22:05

Daria w sumie to ja też nie mam jeszcze prezentu dla rodziców bo mój D. stwierdził jednak, że kalendarz mu się nie podoba :ico_noniewiem: :ico_zly:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 lis 2008, 22:09

My kalendarze dalismy w zeszlym roku,i byly fajne i tanie bo sami zrobilismy...no ale rok w rok to samo chyba glupio dac :ico_noniewiem:
a masz jakis zastepczy prezent?

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 22:16

Nie ... i jeśli on taki wybredny to niech sam duma :ico_noniewiem: Ja dumałam nad prezentami dla wszystkich dzieci, on tylko pytał ile to kosztuje ... Jak on to mówi : jego interesują konkrety :ico_puknij: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 lis 2008, 22:21

moj A. tez na kazdy pomysl kreci nosem albo nawet sie nie wypowiada ale mi jeszcze zadnego nie podsunal :ico_noniewiem: .....czas leci a ja jeszcze musze odpowiednio wczesniej to wyslac zeby doszlo :ico_olaboga: .....patrzylam juz na te ramki co Zborra kupuje...i te najtansze to chyba niezbyt fajne...a drozsze za drogie....juz myslalam zeby tel. bezprzewodowe nowe im zapodac ale znow ta zmiana wtyczek i nie wiem jak kabel od tel. bedzie pasowal :ico_noniewiem: potem byla posciel w pomysle ale moja mama sobie nowe kupila teraz....i tak znow jestem w punkcie wyjscia :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 22:26

No właśnie, niby prosta rzecz, a jednak trzeba się nieźle nagłowić :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 lis 2008, 22:33

ciuchow nie chce imwysylac bo zawsze to im kupowalam...juz nawet ostatnio dostali fontanne do czekolady...kurka....kasy nie wypada tez dac... :ico_zly:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 22:43

Nie, no kasy na pewno nie wypada :ico_nienie: Nie mam pojęcia, może jeszcze mi się coś nasunie na myśl ...Ja mam ten komfort, że mogę kupić nawet kilka dni przed świętami bo rodziców mam na miejscu ...

Daria, miałam cię pytać, widziałam na którejś fotce na nk, że Maya ma piżamkę a la pajac ale bez stópek ... Jakiej jest firmy ? Szukałam na Allegro i nie znalazłam :ico_noniewiem: I ona śpi w niej bez skarpetek ?

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 22:43

hej, hej!

no to jestem, a tu piszecie o pysznościach...Ale ja nie mogę narzekac, bo ja dizś pyszności miałam i mam jeszcze na stole :ico_haha_01:

Kamizela taniej niz na allegro? :ico_szoking: to się rzadko zdarza!!! :ico_brawa_01:
Glizdunia to może Maycia się tam nienajlepiej czuje????

No my prezent dla Hani mamy,a i rodzinie podpowiem jak nie wiedzą. Dla rodziców i teściów kupujemy ramki cyfrowe, może nie najlepsze, ale na takie nas stac a są w miare ok, przede wszystkim dość duży ekran.
bratu i bratowej chcę kupić skina, taką obudowę na laptopa...ale nie wiem czy mi się uda, bo musiałabym wymierzyć ich kompa, a nie dam chyba rady...zostaje mi J siostra, ale im jakiś drobiazg, bo oni też zawsze byle co kupią...
no i dzieci...ale to już też drobiazgi, zabawki do 30zł max, bo trochę ich mamy...

no, to uciekam na razie, może luknę przed snem...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 lis 2008, 22:49

hmmm...Kamila,ta pizamka w dynie?to nie jest pajac tylko bluzeczka i spodnie....bardziej getry.....i mam ja ze Stanow a firmy nie znam :ico_noniewiem: ...dostalam ja i fajna jest....i Maya spi bez skarpetek zawsze...bo juz nie spi w pajacach...ja tez spie bez skarpet :ico_noniewiem:

Zborra to zarzuc jakims cachem a nie tak kusisz :ico_haha_01: :ico_oczko: a powiedz i jakiej wielkosci ramke kupujesz i z jaka pamiecia?bo u nas ta najtansza to maly formacik i chyba tylko 2 zdjecia miesci :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”