sandrusia jesli pytasz o to gdzie jest stafford to ja bym ci napisala, bo ja wiemilonakk9, a no jesteswidzisz jaka telepatia
mozliwe ze sie pytalam i pewnie jeszcze zapytam bo z moja pamiecia cos nie tak
Vine jak zawsze sliczna
a to jest gdzis kolo londynu?
no jak dla mnie madziorka to mozesz zawsze za mnie odpowiadac jak ci tematu na meg posta brakujejuz mi sie dostalo od jasnie panie o odpowiadanie w jej imieniu wiec siedze cicho//
ja czytalam od konca i jak doszlam do tego postu o innych lasakach to juz mialam zdanie na nie wyrobione po odpowiedziach jakie udzielily na post Edi. mam nadzieje, ze one nas tu nie podczytuja, bo sie mi oberwie tak jak edi. chciaz zreszta ja sie nie udzielam nigdzie tylko tu i na czerwcowkach (bo 78 juz zamarl) wiec nich tylko sprobuja cos na mnie tu najechac to martucha ich poszczujeczytam dalej.. jak na razie poczatku nie znalazlam.. hihi ale post edi o innych laskach przeczytalam
z nia sie juz od dluzszego czasu cos dzilalo, mi to na depresje wygladalo, nieciekawie ma w zyciu i po postu nie wytrzymala moim zdaniem, a lepiej na obcych ludziach sie wyzywac niz na blskich, nie? a skoro one nie zrozumialy jej sytuacji i zamiast starac sie pomoc to ja jeszcze zgnoily to znaczy, ze obce byly, bo jakbys ty mi tu tak pojechala, to bym sie zainteresowalo, co ci sie stalo, bo byloby to napewno dzilanie w afekcie, a nie zjechala bym cie gratisogła to zrobić na PW albo co jak juz chciała
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość