Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

21 kwie 2009, 09:34

hej dziewczyny
świeże wieści od avanti
wczoraj miała badania, na dzis tylko USG, ktorego już nie bedzie miała
nie wie dlaczego
teraz czeka na indywidualna konsultacje lekarza
mowi jak nie dostanie konkretów
to ich śmiechem zabije :)

Awatar użytkownika
22540MONIKA
Wodzu
Wodzu

21 kwie 2009, 09:35

witam Was :-) doczytałam :ico_sorki: :ico_sorki: ale sie rozpisałyscie :ico_olaboga:

ejustysia, do Twojego meża to po prostu brak słów :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: dorosły czowiek a jak sie zachowuje...jak Ty z nim wytrzymujesz :ico_noniewiem:

przepraszam ze wczoraj nie zajrzałam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ale wrócilismy gdzieś o 23 dopiero,u lekarza sie wysiedziałam bo było duzo pacjentek w gabinecie byłam dopiero przed 22.
ale wszystko jest dobrze,miałam robione usg ninia zdrowa wszystko odbrze,waży 2500g slicznie rosnie wód jest tyle co trzeba z łozyskiem też wszystko dobrze :ico_sorki: :ico_sorki:
lekarz kazał zapisaywc ruchy małej ile razy w ciagu dnia sie rusza bo teraz juz tych ruchów bedzie mniej ale powinny jeszcze być :-)
kolejna wizyta za 2 tygodnie
lekarz wyliczył ze to juz 36 tydzień :ico_szoking:
i to tyle z wiesci ...cieszę sie ze wszystko dobrze z mała :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

od avantii nie mam narazie zadnych wieści,ale pewnie po wizycie cos napisze :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 09:45

ninia zdrowa wszystko odbrze,waży 2500g slicznie rosnie wód jest tyle co trzeba z łozyskiem też wszystko dobrze :ico_sorki: :ico_sorki:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ciekawe ile bedzie moja dzid wazyła i jaka duza - juz nie moge sie doczekac !!!! wizyta dopiero na 16.00 :ico_placzek: teraz biore sie za paznokcie u stóp -zyczcie mi powodzenia !!!!
wczoraj miała badania, na dzis tylko USG, ktorego już nie bedzie miała
nie wie dlaczego
teraz czeka na indywidualna konsultacje lekarza
mowi jak nie dostanie konkretów
to ich śmiechem zabije :)
to bedzie porazajacy usmiech !!!!! :-D

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 09:45

bo teraz juz tych ruchów bedzie mniej
nie powiedziałabym :) Mój Wiktor dalej cyrki odstawia :)
jak Ty z nim wytrzymujesz
no właśnie nie musze z nim wytrzymywać bo go nigdy nie ma, wczoraj sie zapytał czemu tak mało rozmawiamy o wiktorku, to go wyśmiałam, że my przecież wcale nie rozmawiamy na żaden temat

wszystko jest dobrze,
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

no to jak już wszystko wiem moge iść sie zdrzemnąc

swoją droga kobiety w tak zaawansowanej ciąży powinny być bez kolejki przyjmowane, u mojego lekarza gdybym nie miała łatwionych wizyt to trzeba czekać od 8 do 14 na sama rejestracje a jak przyjdziesz o 9 to juz sie nie załapiesz bo on tylko 10 osób przyjmuje :ico_puknij: paranoja

Awatar użytkownika
22540MONIKA
Wodzu
Wodzu

21 kwie 2009, 09:47

ciekawe ile bedzie moja dzid wazyła i jaka duza - juz nie moge sie doczekac !!!! wizyta dopiero na 16.00 teraz biore sie za paznokcie u stóp -zyczcie mi powodzenia !!!!
już niedługo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
napewno wszystko jets dobrze :-)
oby z paznokciami sie udało,ja wczoraj robiłam ponad 30 min. :ico_olaboga:
to bedzie porazajacy usmiech !!!!!
chciałabym to zobaczyć :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

21 kwie 2009, 09:49

sie za paznokcie u stóp -zyczcie mi powodzenia
no nie mow zesie zegniesz :ico_szoking: :ico_brawa_01:

napisze jak bede cos wiecej wiedziała narazie ma dobry humor, bo sie cieszy ze wszystkiego avanti wiec ok:)

Awatar użytkownika
22540MONIKA
Wodzu
Wodzu

21 kwie 2009, 09:49

no to jak już wszystko wiem moge iść sie zdrzemnąc
miłej drzemki :ico_oczko:
swoją droga kobiety w tak zaawansowanej ciąży powinny być bez kolejki przyjmowane
tak to prawda :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ale mam nadzieje ze za dwa tyg.to bedzie juz moja ostatnia wizyta :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 09:53

no nie mow zesie zegniesz :ico_szoking:
jeszcze tak .......ale to chyba moje ostatnie podrygi !!!! :-D

fortunata_fofa
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 kwie 2009, 09:55

Witam gadułki po lekarzu w świetnym nastroju. Skierowanie na usg mam dopiero na 6 maja bo nie ma wcześniejszych terminów ale lekarz stwierdził,że i tak już pewnie nie zdąże pójść. Potwierdził znaczne obniżenie brzucha, szyjka króciótka, rozwarcie tez jest. Następne ktg 28 kwietnia. Powiedziała,że maluszek donoszony a po oględzinach, że moge urodzić w każdej chwili i ,że jak ma sie coś dziać to niech się dzieje.Mam dużo spacerować , sprzątać i wziąć się z mężem do roboty bo mój organizm wskazuje, że niedługo nastąpi poród więc mam tego nie hamować a wręcz przeciwnie :ico_brawa_01: Ok idę coś zjeść. Zoola :ico_prezent: za okienko. Monika :ico_brawa_01: dla córeczki.Ejustysia a tobie to już nawet nie wiem co powiedzieć. Mogę tylko wirtualnie przytulić.

Awatar użytkownika
22540MONIKA
Wodzu
Wodzu

21 kwie 2009, 09:55

jeszcze tak .......ale to chyba moje ostatnie podrygi !!!!

[ Dodano: 2009-04-21, 09:56 ]
fortunata_fofa, to świetnie ze u Ciebie tez wszystko dobrze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja też zmykam na śniadanko :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”