mamciu Agatka już długi czas mówi pięknie MAMA, ale z początku wydaje mi się że mówila ale nie wiedziała co to oznacza, dopiero tak odkąd szkołę zaczęłam i znikam jej na dłużej z oczu to chyba wie że mama to ja. Bo np. wiele razy (moja mamuśka mi mówiła) jak przychodzi pora drzemki to woła mama mama, a jak wrócę do domu i jeszcze nie śpi to wyciaga rączki i takim słodkich głosem mówi "mama" az mi się serce kraje, mówie CI, np tata też mówi i chyba wie też że to o Piotra chodzi, bo zawsze rano jak wstanie siada w łóżeczku i mówi mama mama, a ja mówie "a gdzie jest tata?" ona wtedy patrzy na łóżko nasze że jest puste i mów "nie" hyhy czyli traktuję to jakby mówiła że go nie ma a baba to woła nawt na mojego tatę czyli jej dzidka
Ale to też miłe że Julka woła Cię "po imieniu" hihih rto tak rzadko spotykane
ML to super że TObiś nie choruje, miło to słyszeć zwłąszcza teraz jak tutaj tyle choruszków Gratulacje dla niego, Agatka jeszcze sama nie potrafi chodzić nawet gdyby sama się czegoś trzymała, z resztą to nie wiem, bo ona boi się kogokolwiek puścić jak ją prowadzamy....
Ale sobie pospałyśmy od 13L45 do 16:00
Teraz zajadamy się chrupkami
Wiecie co Agatka zrobiła, tak ugryzła się w dolną wargę że aż w 4 miejscach krew jej leciała, nie mocno ale troszke, czyli odcisnęła sobie górne ząbki, teraz ma takie smieszne czerwone plamki na wardze, widać że ma ząbki